Mennyi lesz a villanyszámla?
Nem rég költöztem fel Pestre, de még számlákat nem kaptam. Kíváncsi volnék h. körülbelül mennyire kell számítanom.
Új építésű társasházban élek. Jelenleg még nincs fűtés. Hűtőt, mikrót, vízforralót, villanytűzhelyet, tv-t és laptopot használunk de főleg délután és esténként tehát a szórakozási eszközök nem működnek egész nap. illetve a mosógép megy egy héten kétszer na meg van egy led égő sor éjszakára az ágy felett.
A víz mosogatáshoz, fürdéshez további tisztálkodáshoz, teafőzéshez, wc öblítéshez használódik de pl nem azt isszuk illet nem folyatjuk állandóan
Szia!
Nem tudom, hogy ez segít-e, de nekünk havi 3-4000 Ft szokott lenni. 4 fős háztartás (2 felnőtt, 2 gyerek), panel lakás.
Reggel eljövünk otthonról, s 15-17 után érünk haza. Mikró, hűtő nálunk is, mosógép sokat megy, takarékos izzókat használunk, laptopot, telefont minden nap töltjük, tv nem megy sokat.
Vízszámla sokkal-sokkal több (kb. 3-4x-es két hónapra).
Szia!
...ez jó kérdés, most megfogtál. Szerintem olcsóbb, de nálunk a vízszámlánál a csatornadíj is benne van. Megmondom őszintén, hogy nagyon nem szoktam bogarászni az értesítőt, "csak" a végösszeget nézem, hogy mennyit is kell befizetnünk :o...
Bocsánat, kihagytam, hogy az 1-es voltam ismét :)!
(remélem azért a válaszomból kiderült :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!