Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi lesz a villanyszámla?

Mennyi lesz a villanyszámla?

Figyelt kérdés

Nem rég költöztem fel Pestre, de még számlákat nem kaptam. Kíváncsi volnék h. körülbelül mennyire kell számítanom.

Új építésű társasházban élek. Jelenleg még nincs fűtés. Hűtőt, mikrót, vízforralót, villanytűzhelyet, tv-t és laptopot használunk de főleg délután és esténként tehát a szórakozási eszközök nem működnek egész nap. illetve a mosógép megy egy héten kétszer na meg van egy led égő sor éjszakára az ágy felett.

A víz mosogatáshoz, fürdéshez további tisztálkodáshoz, teafőzéshez, wc öblítéshez használódik de pl nem azt isszuk illet nem folyatjuk állandóan

2014. okt. 14. 15:36
 1/5 anonim válasza:

Szia!

Nem tudom, hogy ez segít-e, de nekünk havi 3-4000 Ft szokott lenni. 4 fős háztartás (2 felnőtt, 2 gyerek), panel lakás.

Reggel eljövünk otthonról, s 15-17 után érünk haza. Mikró, hűtő nálunk is, mosógép sokat megy, takarékos izzókat használunk, laptopot, telefont minden nap töltjük, tv nem megy sokat.

Vízszámla sokkal-sokkal több (kb. 3-4x-es két hónapra).

2014. okt. 14. 15:46
 2/5 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM :D igen segített :D valószinűleg akkor nekem se lesz több a villanyszámlám, viszont a vizem megjött és 5000ft a meleg 3 köbmétert fogyasztottam a párommal. a hideg igaz olcsóbb?
2014. okt. 14. 22:04
 3/5 anonim válasza:

Szia!

...ez jó kérdés, most megfogtál. Szerintem olcsóbb, de nálunk a vízszámlánál a csatornadíj is benne van. Megmondom őszintén, hogy nagyon nem szoktam bogarászni az értesítőt, "csak" a végösszeget nézem, hogy mennyit is kell befizetnünk :o...

2014. okt. 15. 12:32
 4/5 anonim válasza:

Bocsánat, kihagytam, hogy az 1-es voltam ismét :)!

(remélem azért a válaszomból kiderült :o)

2014. okt. 15. 12:33
 5/5 A kérdező kommentje:
igen igen :D köszönöm a válaszokat:D
2014. okt. 19. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!