Valaki tud Paypalos témában segíteni?
Gulgizz ra ebay hasznalat / paypal hasznalat
elolvasol ugyesen mindent, es ha meg mindig van sotetseg a fejedben, visszajossz ide feltenni specifikus kerdeseket es nagyon szivesen segitunk ravilagitani a dolgokra
az eBayhez kell Paypal is, ugyanis a legtobb elado mar csak a PP fogadja el fizetesi eszkozkent
ha van PP szamlad az nem ker enni, az van es akkor is lesz ha soha tobbet nem hasznalod
viszont akkor is lesz ha esetleg par ev mulva megis hasznalni akarod, vagyis a megszuntetese butasag
viszont a kommentedben nem irtad, hgoy hoztal letre PP szamlat, akkor most hova is akarsz bejelentkezni?
Igen regisztráltam a PP-re is. Csak nem tudok belépni, mert amikor kaptam volna a vissza igazoló e-mailben a kódot az nem érkezett meg.(Bár hozzá teszem, hogy próbáltam más emailre is regelni és ott nem volt ilyen rubrika , de ugye ide már nem tudom ugyan azt a bankkártyát beregelni) Ezért próbáltam belépni az általam megadott jelszóval. De nem ment ezért kértem új jelszót, de azt viszont csak biztonsági kérdés ellenében tudok kérni. Mivel el se jutottam addig, hogy megadjam a biztonsági kérdésre a választ ezért most gyakorlatilag van egy PP-regem de nem tudok belépni.
Egyébként a fizetés ebayen megtörtént PP reg nélkül is. Mert a kártyáról levette az adott termék összegét. Csak kíváncsiságból akartam beregelni a PP-re. De ezt elég érdekes lesz megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!