Nem rég benyújtottam a kérelmemet rendkívüli segélyre.
Mondták, hogy 2 havonta lehet ez igényelni. Kb. mikorra
kapom kézhez a pénzt az igényeléstől számítva?
Figyelt kérdés
Nagy valószínűséggel megkapom, mert pályakezdő vagyok, és egyedül kellene eltartanom magam, de egy fillér keresetem sincs, se munkám. ( A pályakezdők munkaügyijében vagyok regizett).
2010. jan. 22. 14:19
1/9 anonim válasza:
Egyemmegakicsiszived!!!!!
Nem tudod mikorra kapsz segélyt???
FIATAL VAGY TESSÉK ELMENNI GYORSÉTTEREMBE,TAKARÍTANI,BÉBYSZITTERKEDNI!!!!
Sz@rban az ország,de azzzzé'kell a segély,nyugdíjasoknak meg ingyen utazás.Mi meg majd dögöljünk éhen mert dolgozunk.....
2010. jan. 22. 14:43
2/9 anonim válasza:
A rendkívüli segélyt az önkormányzat adja, és joga van eldönteni, hogy ad, vagy nem, és mennyit. Ez nem rendszeres jövedelem. Erre akarsz építeni 2 havonta? Ne munkaügynél kereskedj, ott soha nem fogsz munkát kapni. Tessék házalni, kínálgatni magad bárhol. valami alkalmi munka biztosan akad egy fiatalembernek.
2010. jan. 22. 14:56
3/9 anonim válasza:
Komolyan mondom a pofám leszakad,3 gyermeket tartunk el soha nem mentünk segélyért,a férjem a fele fizetését leadózza.....hogy kik kapják azt meg?bizony az olyanok mint Te,akik azt állitják nincsen munka,és otthon trettyennek azzal hogy be vannak regizve itt meg ott....basszus ebből nem lehet megélni!!!
2010. jan. 22. 15:24
4/9 anonim válasza:
Lehet,hogy az ország egyes pontjain nincs munka,én ezért nem bírálom a kérdezőt.Nálunk például a párom mondott fel a munkahelyén,nem bírta a főnökét(gyógyszert szed az idegeire).Ilyen is elképzelhető.A kérdés nem az volt,hogy miért nem dolgozik,hanem az,hogy mikorra kapja kézhez a segélyt.Pontosan én se tudom,felénk egy-másfél hét az átlag.
a lehurrogók végett:én nem segélyből élek,bejelentett munkám van,bár elég rossz,de a házra felvett hitelt fizetni kell.
Ezt az infót is egy kollégámtól tudom,ő évekig volt munka nélkül.20/L
2010. jan. 22. 15:47
5/9 anonim válasza:
Nem vagyok lehurrogó csak baromira dühit mikor valaki nem képes dolgozni és segélyért megy.Nem hiszem hogy létezik olyan hely ahol abszolut semilyen munkalehetőség nincsen.Alkalmi munka mindig van,ha másnem havat lapátolni,árkot ásni,szemetet szedni...az is munka.Csak sokaknak ehhez túl nagy az egojuk hogy bevállalják.Jah,és ha olyan helyen lakik vki ahol nincsen munka akkor szálljon fel a buszra vagy a vonatra és utazzon a munkához.sztem.
2010. jan. 22. 16:23
6/9 anonim válasza:
Az ilyen nagypofájú, kötekedő emberek szoktak nagyot koppani, mikor véletlenül elveszítik az állásukat és még alkalmi munkát sem találnak! Majd ha ilyen helyzetben lesztek, akkor okoskodjatok!
Valamint. Inkább dögöljön éhen? Mert pár ilyen okostojás szerint nehogy már legyen képe felevenni azt a pénzt, amitől legalább nem hal éhen?
Sajnálom ,hogy a kérdésre nem tudok válaszolni, de az ilyen okostojások mindig felidegesítenek!
2010. jan. 23. 12:49
7/9 A kérdező kommentje:
Lassan egy éve kínálgatm magamat az internetet bejártam munkakeresés céljából kb 200-300 önéletrajzot küldtem el érettségivel sehol se kellek!! 2 hely igazolt vissza egy hónapig dolgoztam feketén kisegítőként, a másik hely vissza se hívott az állásinterjú után!! Nem akarok segélyből élni, de akkor adjanak munkát! nem vállogatok, de takarítni is az idősebb korosztályt keresik, és bébiszitternek se mehetek el mert kérték eddig mindenhol a papirt+a tapasztalatot! Gyorséttermekben(Meki, KFC,Burger)mindenhova beadtam a jelentkezésemet és mindenhol azt a választ kaptam hogy nincs most szabad pozició, és türelmet kérnek tőlem. Tesco,Auchan,Match,Lidl ugyan ez. Itt még a tapsztalat meg az eladói végzettség vagy kereskedelmi is kellene! Ha valaki tud munkát ajánlani jelezze kérem és ne felháborodva legyen, akinek munkája van az meg örüljön neki amíg még megvan neki!
2010. jan. 25. 12:17
8/9 A kérdező kommentje:
ja és még valami. Budapesti vagyok! K*rvának nem fogok elmenni se táncosnőnek! Bármilyen munka érdekel, még szart is lapátolnék ha kellene. az utolsó válaszolónak köszönöm amit írt. Majd ha ti lesztek hasonló helyzetben hogy fiatalok vagytok a szüleitek sincsennek jó módban(örülnek ha magukat eltartják nyugdíjasként) és érettségivel sehol nem kaptok állást, majd akkor legyen nagy a szátok. ti is várnátok hogy mikor kaptok kézhez pár ezer forintot..
2010. jan. 25. 12:23
9/9 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Teljesen igazad van a lehurrogással kapcsolatban. Nekem érettségim van, 2 eddig piacképesnek hitt szakmám, és most munkanélküli vagyok. Pedig a szakmámban van is tapasztalatom, 6-7 év. szóval nem pályakezdő vagyok, és mégse találok semmilyen munkát.
Én nem pesti vagyok, egyszer én is kértem ilyen segélyt, 1 héten belül válaszoltak és adtak 5000 ft-ot.
Több mint a semmi, és akkor nagyon kellett.
de ez szerintem helyenként változó, hogy mennyit adnak és mikorra kapod meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!