Szerintetek lehetséges, vagy túl szép, hogy igaz legyen? Mire megy ki a játék? Mi a mozgatórugója?
Az ilyenek MINDIG, KIVÉTEL NÉLKÜL kamuk. Ez elég ügyesen van megcsinálva. A regisztráció során a linkelő "alá" kerültél be a piramisjátékba. Ha elég sok ember van alattad, akkor hajt némi pénzt az ő veszteségük.
Egyszerű piramisjáték.
utánanéznél legalább egy kicsit, mielőtt kommentelsz?
nem piramisjátékról van szó, és én is tudom, hogy a legtöbb kamu, de ez most másnak tűnik nekem
Kamu, szemfényvesztés, beetetés.
Bármit írnak, 50% az esélyed hogy eltalálod: 1000-ből 500* bejön, 500* nem.
1000 tipp után nagyjából 500*8 - 500*10 lesz az "eredményed" - azaz biztos vesztés.
"nem piramisjátékról van szó, és én is tudom, hogy a legtöbb kamu, de ez most másnak tűnik nekem"
Akkor te egy címeres barom vagy, hajrá, kezdd el!
Ha, és a kollégát megtalálod még pár néven a neten:
1 db klikkelésbe telt...
Sima bróker oldal, rengeteg tereléssel. Csak a legfontosabb dolog nem derül ki: mennyi a tranzakciós jutalék. Merthogy az oldal csak egy bróker ügynökséget reklámoz, ahol nyithatsz számlát, köthetsz ügyelteket, amiért ők jutalékot számolnak fel, azaz a pénzed egy részét elteszik, függetlenül attól hogy te nyertél vagy vesztettél az adott üzleten. Kb. minden értékpapír számla, de a sima bankszámlák is ilyenek.
Az, hogy te majd a bináris opciókból minden hozzáértés nélkül, kockázatmentesen jól meggazdagodsz, csak becsalogató mese. Gondold el, ha az oldal igaz lenne, már minden magyar kereskedne és mind Tonga szigetén lóbálnánk a lábunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!