Csalás áldozata lettem olx-en mi a teendő?
Figyelt kérdés
Szóval "vettem" egy telefont de a személyes átvétel nem volt lehetséges így utaltam pénzt.Viszont az áru nem jött meg és nem tudom elérni az eladót sehol,megszűnt a többi hírdetése is.Csak a számla szám van meg ahova utaltam és a neve ha az ő neve egyátalán.Írtam az olx.hu nak levelet ez ügyben de érdekelne,hogy ha feljelentem mire számíthatok ?2014. szept. 30. 14:53
1/4 anonim válasza:
Tegyél feljelentést. A számlaszám alapján le tudják nyomozni. (Jól jönne, ha meglenne a levelezésetek, vagy ha elmentetted volna az oldalt, amikor még fenn volt a hirdetés - a hirdetést megpróbálhatod visszakeresni az archívumban akkor is, ha közben törölték.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom sajnaljalak-e. EVEK OTA mindenutt, minden aprohirdetesi oldalon, minden lehetseges feluleten mindenkit figyelmeztetnek, hogy ne utalj elore senkinek, akit nem ismersz, mert sok a csalo. Te erre magas ivben tettel, 'huuu olcson adja, tuti uzlet, gyorsan vagyuk meg mielott mas elviszi'. Meg is erdemled, a sajat kapzsisagod aldozata vagy.
Tegyel feljelentest, aztan vagy lesz valami, vagy nem. A tanulopenzt megfizetted.
3/4 A kérdező kommentje:
Meg van a beszélgetés igen.
Utolsó igazad van és be is ismerem,hogy nem kellet volna utalni viszont az,hogy megérdemelném ez nem igaz mivel üzletet kötöttem és gerinctelenül átvertek szóval felesleges rám hányni,hogy megérdemeltem mert nem igaz viszont hibáztam ez tény.
2014. szept. 30. 15:52
4/4 anonim válasza:
Egy nő ismerősöm évek óta "vaterázik", mindig előre utal, de mindig meg is nézi az értékelések alapján megbízható-e az eladó, soha nem csapták még be ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!