Hol dolgozhatnék érettségivel? 19/L
Figyelt kérdés
Nincsen szakmám, csak az érettségi. Muszáj teljesen állást vállalnom, mert most egyedül élek és fenn kell tartanom a lakást + magamat. Szeretnék majd továbbtanulni, de egyelőre dolgoznom kell. Kerestem már munkát, de mindenhova több éves gyakorlat a feltétel, végzettség vagy apróbb elvárások (pl:jogsi,nyelvtudás....de nekem nincs). Illetve ahova egyik se szükséges, az meg általában kemény fizikai munka srácoknak. Szóval nem tudom merre nézelődjek, vagy egyáltalán miben gondolkodjak. Tud valaki tanácsot adni?2014. szept. 22. 18:11
1/2 anonim válasza:
Én most láttam neki, de szerintem semmilyen munkát nem találok vele majd, igaz nélkül se
egyetemhez meg nincs képességem
felsőfokú okj-k szerintem díszek...
Én sem tudok mihez kezdjek, jöhet nekem is tanács :D
21F munkanélküli :/
2/2 Sidel válasza:
Bolti eladó, takarító, bébiszitter, sztem ilyesmikben gondolkodhatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!