Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol dolgozhatnék érettségivel?...

Hol dolgozhatnék érettségivel? 19/L

Figyelt kérdés
Nincsen szakmám, csak az érettségi. Muszáj teljesen állást vállalnom, mert most egyedül élek és fenn kell tartanom a lakást + magamat. Szeretnék majd továbbtanulni, de egyelőre dolgoznom kell. Kerestem már munkát, de mindenhova több éves gyakorlat a feltétel, végzettség vagy apróbb elvárások (pl:jogsi,nyelvtudás....de nekem nincs). Illetve ahova egyik se szükséges, az meg általában kemény fizikai munka srácoknak. Szóval nem tudom merre nézelődjek, vagy egyáltalán miben gondolkodjak. Tud valaki tanácsot adni?

2014. szept. 22. 18:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Én most láttam neki, de szerintem semmilyen munkát nem találok vele majd, igaz nélkül se

egyetemhez meg nincs képességem

felsőfokú okj-k szerintem díszek...

Én sem tudok mihez kezdjek, jöhet nekem is tanács :D

21F munkanélküli :/

2014. szept. 22. 21:38
 2/2 Sidel válasza:
Bolti eladó, takarító, bébiszitter, sztem ilyesmikben gondolkodhatsz...
2014. szept. 23. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!