Mi történt a küldeményemmel, miért nem szállítják ki?
A csomag kedden lett feladva,de még nem kaptam meg.Nyomonkövetési ragszám alapján ez jött ki
:
xy posta
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele / Item accepted
2014.09.16
21:51 Országos Logisztikai Központ
Küldemény információ:
A küldemény továbbítás-, szállítás alatt
2014.09.17
04:36 XY Posta Feldolgozó Üzem
Küldemény információ:
A küldemény továbbítás-, szállítás alatt
2014.09.17
08:05 xy posta
Küldemény információ:
A küldemény kézbesítés alatt
2014.09.17
09:08 xy posta
Küldemény információ:
Postán átvehető
Az XY-t én helyettesítettem be a városnevek helyére.
Nem értem,még mindig nem jött semmi,értesítőt nem kaptam,nem csöngettek,meg semmi.
Kb mikor hozzák ki?Másnak is ilyen sokat késik a posta?
Ezek szerint voltak kint, de nem voltál otthon.Vagy nem vitte ki csak beírta kamura, mert sietett haza péntek este volt.
A Magyar Posta tolvajok gyülekezete, szóval lehet ellopták. Na jó csomagot nem lopnak csak úgy.
Telefonálj be, hogy mikor volt kint a postás, lehet mosdóban voltál amikor csöngetett és elkerült.
Az a baj,hogy végig itthon voltam és füleltem is,nem csöngettek abszolút,nem is kopogtak.Lestem a ház előtt a postás autót is,hátha meglátom,de nem jött senki.
Az a "legszebb" az egészben,hogy ugyebár szerdára írják hogy postán átvehető.
Csütörtök reggel a postán azt mondták,hogy nem tudnak a csomagról...igaz,akkor csak a nevem tudtam megmondani,mert még nem volt ragszám.
Hétfőn reggel bemegyek a postára,az a biztos.Az nem lehet,hogy szerda óta benn van postán és erről csak most értesülök.Nem semmi,mi megy manapság.
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!