Okmányirodába kell előre időpontot foglalni, vagy akár sorszámhúzással is lehetséges?
Figyelt kérdés
első jogsi esetén milyen csekket kell befizetni ,és olyat hol lehet kapni?
ma a 13.kerületben elhajtottak h csak időponttal lehet menni,a IV.kerületben lehetséges hogy ugyanez fog velem történni?
2014. szept. 8. 19:09
1/3 anonim válasza:
Én a múlt héten voltam, igaz vidéki kisvárosban.
Bementem, adtak egy sorszámot és egy csekket, amit a postán kellett feladni. 4000 Ft-ot kellett befizetni a postán, utána visszamentem és kivártam a soromat.
2/3 anonim válasza:
Én is kisvárosban élek. Itt úgy van, hogy ügyfélkapun keresztül foglalhatsz magadnak időpontot, és akkor a megadott időpontban soron kívül behívnak. Ha csak simán odamész, akkor meg húzol egy sorszámot, és kivárod a sorod. Mondjuk az utóbbival sem vártam még soha félóránál többet. Késő délelőtt vagy délután érdemes menni, fogalmam sincs, miért, de az emberek többsége reggel 8-ra odarohan, így olyankor van telt ház. Később már elfogynak a népek.
3/3 anonim válasza:
A Központi Okmányirodán kívül sehova máshova nem kötelező az időpontfoglalás. Pont azért vezették be ott, mert valamiért mindenki oda szeretne menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!