Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Futárnál, utánvétnél lehetsége...

Futárnál, utánvétnél lehetséges-e megtekinteni a csomag tartalmát fizetés előtt?

Figyelt kérdés

2014. aug. 25. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Na azt aztán egyáltalán nem lehet.
2014. aug. 25. 20:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha kifizettem, de átvertek, és a futár is látta ezt, akkor lehet valamit tenni?
2014. aug. 25. 20:58
 3/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
83%
Feljelentést tehetsz.
2014. aug. 25. 21:04
 4/7 anonim ***** válasza:
89%

Megkéred szépen a futárt, hogy várja meg míg kibontod (fizetés után), gyorsan kicsomagolod és ha nem stimmel, akkor felvehettek jegyzőkönyvet. Ha erre nem hajlandó, akkor hívod a feletteseit, mert ez kötelessége.

A jegyzőkönyv lényege, hogy a futár a jegyzőkönyvvel tanúsítja, hogy valóban az volt a csomagban ami.

Bár ezt elsősorban inkább a sérült termékre szokták csinálni. Amúgy utána persze a feljelentés következik.

2014. aug. 25. 21:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem, szóval a fizetés előtti ellenőrzés semmiképp nem működik.
2014. aug. 25. 21:27
 6/7 anonim ***** válasza:
57%

Én is éppen most küldök utánvéttel egy ruhát egy hölgynek, a héten kapja meg a futártól. Azért nem kevés pénzt fizet érte, és én is megtehetném, hogy nem teszem bele a csomagba, de nem lenne hozzá szívem.

Nem értem azokat az embereket, akik nem teszik bele a csomagba az árut, ha már egyszer megkapják érte a pénzüket.

De amúgy ha nem tenné neked bele az illető, akkor tényleg jelentsd fel, az adatai biztos megvannak!

2014. aug. 26. 03:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem egy alkalommal megengedte a futár, hogy fizetés előtt megnézzem, mondjuk az egy többszázezres cucc volt, és lehet, hogy azért. Azóta egyik sem engedte meg.
2014. dec. 8. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!