Futárnál, utánvétnél lehetséges-e megtekinteni a csomag tartalmát fizetés előtt?
Megkéred szépen a futárt, hogy várja meg míg kibontod (fizetés után), gyorsan kicsomagolod és ha nem stimmel, akkor felvehettek jegyzőkönyvet. Ha erre nem hajlandó, akkor hívod a feletteseit, mert ez kötelessége.
A jegyzőkönyv lényege, hogy a futár a jegyzőkönyvvel tanúsítja, hogy valóban az volt a csomagban ami.
Bár ezt elsősorban inkább a sérült termékre szokták csinálni. Amúgy utána persze a feljelentés következik.
Én is éppen most küldök utánvéttel egy ruhát egy hölgynek, a héten kapja meg a futártól. Azért nem kevés pénzt fizet érte, és én is megtehetném, hogy nem teszem bele a csomagba, de nem lenne hozzá szívem.
Nem értem azokat az embereket, akik nem teszik bele a csomagba az árut, ha már egyszer megkapják érte a pénzüket.
De amúgy ha nem tenné neked bele az illető, akkor tényleg jelentsd fel, az adatai biztos megvannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!