A teszvesz.hu is fizetős lett?
Néhány CD-t raktam fel, de persze nem kelt el semmi sem:(
A legdurvább hogy csak átutalással lehet fizetni, nekem meg nincs bankszámlám sehol sem. Ezért meg nehogy már nyissak számlát! 10 nap a határidő és azt írják a rózsaszín csekkes befizetés még lehetséges ugyan, csakhogy ott 2 hét az átfutási idő! Tehát hiába fizetek mondjuk hétfőn az már késő! Úgyhogy ez egy kiba*szott nagy csapda! Ha meg ezért rámküldik a behajtókat, akkor mi lesz? Kifizetem a behajtó fickónak ezt a párszáz forintot ha kijön? Egy biztos, a teszveszen nem hirdetek semmit ezekután.
Én ezt most nem értem. Ugye emailben kaptam hogy 990, és letöltöttem pdf-be a számlát is. Rámegyek teszvesz.hu-n a teljes egyenlegtörténet lekérdezésére, és ezt kapom: "Erre a hónapra még nem lett kiállítva a számlád, így a számlakivonatot sem tudjuk elküldeni az e-mail címedre. A kivonatot legkorábban 1-én tudod kérni."
Most akkor döntsék már el hogy fizessek e, vagy ne könyörgöm. -.-'
Hahó!
Ez itt a 21.század!
Bemész a bankba mint egy normális ember és bármilyen számlára tudsz készpénzzel befizetni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!