Már rég regisztrálva vagyok és vettem is néhány dolgot, de még nem adtam el semmit. Most kaptam egy e-mail-t hogy a számlájukra fizessek 539Ft-ot 10 napon belül.
És nem is hirdettél ? Mert az áru meghirdetése is pénzbe kerül. Vagy írj nekik, és kérdezz rá, hogy mi ez az összeg.
2010. jan. 15. 17:07
3/27 anonim válasza:
Az eladott áru után kell fizetni de csak akkor kell ha összejött a részesedésekből 1500 ft egy hónapban. Ilyet nem szoktak hogy 500 valahány ft-ot fizess!? Ha nem éri el 1 hónapban az 1500 ft-ot akkor viszed tvább a következő hónapra!
Most kiderült, hogy a tavaly januárit "elfelejtették" hozzáadni a számlatartozásomhoz, amit így értelemszerűen nem is fizettem be, ezért kitiltottak. Szóval ezeknél bármi előfordulhat. :) Egyébként a termékfeltöltés is pénzbe kerül.
2010. jan. 15. 17:46
5/27 anonim válasza:
Mulkor itt olvastam, hogy a Teszveszt, felvásárolt a vatera.
Nos ha így van, akkor a termékfeltöltésért is kell fizetni. Pl a vaterán a 5 ft , ha egy terméket 2-5000ft kikiáltási díjért teszel fel.
Én is kaptam ilyen emailt, csak nekem 990Ft-ot kéne fizetni. Ha nem fizetek csak kitiltanak? Semmi egyéb következmény? Mert úgyse használom már hónapok óta. Nem értem miért most jutott eszükbe szólni. o.O
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!