Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » így felvennének a tescoba?

így felvennének a tescoba?

Figyelt kérdés
17 éves lettem az nap, a suliban oszt. társamnak véletlen ráléptem a fülhallgatójára és kb 5.-en meg akartak verni. aztmondták hogy ha aznap szerzek egy másikat akkor nem bántanak. Mivel nekem nem volt loptam a tescoba és lebuktam..... Így másfél év után rájöttem hogy hülyeség volt de már nem tudok mit tenni így felvennének?

2014. aug. 22. 04:56
 1/6 anonim válasza:
Szerintem igen, oda mindenkit felvesznek. Nem nezik meg szerintem a rendorsegi ugyeket, de hidd el, megbanod a tescot, voltam ott diakmunkan. Borzaszto.
2014. aug. 22. 12:36
 2/6 A kérdező kommentje:
akkor tudnál valamit ajánlani?
2014. aug. 22. 14:06
 3/6 anonim válasza:
Van èrettsègid/ szakmád?
2014. aug. 22. 15:07
 4/6 A kérdező kommentje:
még egy évem visszavan volt nulladikom.
2014. aug. 22. 15:30
 5/6 anonim válasza:
Hát vannak iskolaszövetkezetek, pl. A rèbusz, vagy a multijob, aminek az oldalán körbenèzhetsz. Többfèle munka van, mindhez leìrják a követelmènyeket. Ha kiválasztottad menj be a szövetkezethez ès mondd meg hogy erre szeretnèl jelentkezni, szerződni fognak veled ès mindent elmondanak. Èrdemes őket többször hìvni utána, hogy van-e munka :) sok sikert, majd ìrd meg ha sikerült.
2014. aug. 22. 15:35
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2014. aug. 22. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!