Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Akik Mcdonadsban dolgoztak,...

Akik Mcdonadsban dolgoztak, de kiléptek?!

Figyelt kérdés
Sajnos az a gond, hogy számomra nem ideális ez az állás. Folyamatos beszólogatások, parancsok, tíz órák... Nem bírom! Ki fogok lépni. Ugye, amikor a rébusznál megkötöttem a szerződést, kaptam egy bőrcipőt. Tudom, hogy majd vissza kell fizetnem, ami szerintem elég szemét húzás. Főleg hogy eddig vagy hatszor nyolcóráztam és kb ha ki kellene fizetnem alig maradna pénzem. De a pontos árát nem tudom... Akik kiléptek... Nektek mennyit kellett fizetnetek érte?

2014. aug. 18. 20:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Üdv az alja munkák világában! A meki meló mindenhol ilyen! Ha a cég adta a cipőt, akkor teljesen jogos, hogy kilépéskor kérik az árát!
2014. aug. 18. 20:35
 2/16 A kérdező kommentje:
Értem én. És sajnos megtapasztaltam. Egy kis nyári melót akartam. Helyette megaláztatást kaptam. Megalázóan kevés fizetésért. Sok időt pocsékolva az életemből. Az égésnyomokról a kezemen nem is beszélve... Utólag tudom. De a kérdésem a bőrcipőre vonatkozik. A googlen is rákerestem de nem találom hogy mennyit kell fizetnem érte kilépéskor. Ezért reméltem hogy valaki tudja. :(
2014. aug. 18. 21:20
 3/16 anonim ***** válasza:
Miért kellene érte fizetned? Vissza kell adnod, és kész.
2014. aug. 18. 21:39
 4/16 anonim ***** válasza:
mekizz nyugat-európában. itt nem kell 10 órázni, nem is nagyon baszogatnak. jobb mint otthon rohadni 70 rongyokért a mekiben.
2014. aug. 18. 21:48
 5/16 anonim ***** válasza:
91%

"mekizz nyugat-európában. itt nem kell 10 órázni, nem is nagyon baszogatnak. jobb mint otthon rohadni 70 rongyokért a mekiben."

ne kábíts itt senkit! a meki mindenhol meki, a beled kidolgozod éhbérért! mert nyugaton is éhbért fizetnek, csak mivel 10 másikkal élsz egy lakásban, ezért nem érzed hogy valójában ugyanúgy egy rabszolga vagy.

2014. aug. 18. 21:50
 6/16 anonim ***** válasza:

Én egy emberrel élek egy lakásban de ne zavarjon. Nem csak London létezik a horribilis albérletárakkal. Egy nyugati kisvárosban egyedül is meg tudsz élni mekizésből.

Nyugaton sokkal jobb egy mekis életszínvonala mint otthon. Ez az igazság.

2014. aug. 18. 21:55
 7/16 A kérdező kommentje:
3-as válaszoló: Sajnos ki kell fizetnem. Tudod, acélbetétes, speckó cipő. Kár, hogy kik*rt ronda. :D Volt rajtam párszor. Semmi baja. De így is elkérik majd az árát. Ami ilyen huszonvalahányezer. Azt hiszem... :(
2014. aug. 18. 21:57
 8/16 anonim ***** válasza:
Szerinted hol van jobb életszínvonala egy mekisnek? Egy vidéki magyar kisvárosban ahol egy albérletet nem tud kivenni egyedül, vagy mondjuk itt, ahol a fizetése 40 % áért már kivesz egy kis lakást? Frusztrált vagy kedves ötös, szerintem te is szívesen dolgoznál nyugaton.
2014. aug. 18. 22:01
 9/16 A kérdező kommentje:
Nyugat Európa?:) Nem hagyhatok itt csak úgy mindent. Meg én azon kevesek közé tartozom, akik küzdenek, és minden áron próbálnak itthon maradni..és megélni. Már a lehetőségekhez mérten. :/ De igazából a probléma, hogy én szeretnék besegíteni itthon, meg minden...de ez a meló egyszerűen szörnyű. 8 órát állok. Megaláznak. Úgy beszélnek velem, mint egy kutyával. :( A leg alantasabb munkákat kapom...nem kérek belőle. Inkább keresek valami mást. De gyorsétteremben...Soha többé.:D
2014. aug. 18. 22:03
 10/16 anonim ***** válasza:

"Nyugaton sokkal jobb egy mekis életszínvonala mint otthon. Ez az igazság."

Ne ámíts! 6 éve élek Nyugaton, egy közepes méretű városban, van rálátásom arra, mi folyik itt. Szerencsére nem mekiben dolgozom, ennél többre vittem azért. Egy mekis alkalmazott minden országban helyi viszonylatban a legalja bért kapja, semmi többet! Minimálbérből, legyen az bárhol a világon, mindenhol nehéz a megélhetés, még egy kisvárosban is.

2014. aug. 18. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!