Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Fodrászkellék üzletet szeretné...

Fodrászkellék üzletet szeretnék nyitni, és szükségem lenne nagykerekre és/vagy beszállítókra, ahonnan érdemes vásárolnom!?

Figyelt kérdés

#nagykereskedés #beszàllító
2014. aug. 17. 23:26
 1/3 A kérdező kommentje:
Van olyan beszàllító aki odaadja az àrut bizomànyiba?
2014. aug. 17. 23:37
 2/3 anonim ***** válasza:
70%

Nincs.

Szerintem neked nem kéne ilyet csinálni, mert látszik, hogy fogalmad nincs semmiről.

2014. aug. 18. 01:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Mi közöd van neked ahhoz, hogy èn, akit nem is ismersz, mit szeretnèk! Honnan tudod, hogy nincs fogalmam semmihez? Ismersz te engem? Amúgy nem talàltam èn sem olyan beszàllítót, mert sok telefonszàmot hívtam, de gondoltam , hàtha mègis lètezik olyan! Rengeteg nagyker lètezik a neten, èn is tudnèk talàlni, de mivel mèg nem vàsàroltam tölük, igy nem tudhatom, hogy mègis melyik adja olcsóbban az àrut! Erre volnèk kívàncsi! Ha nem tudsz megfelelö vàlaszt adni, akkor kèrlek ne írogass ide!
2014. aug. 18. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!