Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 14 Éves vagyok és azt akarom...

14 Éves vagyok és azt akarom kérdezni, hogyan tudok pénzt szerezni?

Figyelt kérdés

A baromságokat mellőzzük, ha lehet.

1. értelmes dologra szeretnék költeni, nem pedig káros szarokra. (pia, cigi stb)

2. Ne trollkodjatok marhaságokat, nem vagyok rá kíváncsi!

ha trollkodni akarsz, akkor ott a gta, ott trollkodhatsz 1000-rel...

2014. aug. 6. 23:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Milliónyi ilyen kérdés van az oldalon, keresd őket vissza.

Am. youtube, adfly, tőzsde, ipsos felmérések, stb. ezekkel lehet keresni.

2014. aug. 6. 23:36
 2/7 anonim ***** válasza:
14 évesen legálisan sehogy.
2014. aug. 7. 10:00
 3/7 anonim ***** válasza:

#1 14 évesen tőzsde.. gratulálok. -.-

Amúgy mennyi pénzre gondoltál?

2014. aug. 9. 18:05
 4/7 anonim ***** válasza:

"14 évesen tőzsde.. gratulálok. -.-"

Jó, akkor nem pont tőzsde, FOREX kereskedelem (CFD, deviza), megkéri a szüleit, hogy hozzanak létre egy brókercégnél (pl. plus500) accountot, ahol demó számlával gyakorolhat, figyeli a tőzsdei híreket, tanul, stb., majd mikor már megy neki belekezd valódi pénzel. Persze a fiók a szülei tulajdona, emiatt elvileg ők kereskednek, gyakorlatilag pedig ő.

2014. aug. 9. 19:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát kb úgy minimum 25k ft :D
2014. aug. 13. 21:25
 6/7 anonim válasza:
Szerintem kisebb üzletek lebonyolítával lehet ennyi idősen pénzt keresni. Ha felvásárolsz vagy nagyon olcsón hozzá jusz mások számára értéktelen dolgokhoz amelyeket a megfelelő embernek felkínálsz , abból lehet profitot kihozni. Az Ikea egyik tulajdonosa is így kezdte. Fonott kosarakat , apróbb bútorokat vitt ki a piacra még ggyerek korában és nagy kereslet alakult ki, és jól keresett vele. A felnőttek díjjazzák ha a fiatalok eredeti ötlettel állnak elő , és rendszerint támogatják is.
2015. júl. 19. 15:51
 7/7 A kérdező kommentje:
youtube mellett maradtam. azóta már 15 éves, lassan 16 vagyok.
2015. júl. 19. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!