Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Segítség! Hol találhatnék...

Segítség! Hol találhatnék olyat aki készpénzre venne házat? Vagy meg tud venni olyat amin van × összeg ráterhelve!

Figyelt kérdés

tudom mindenki szegény és senkinek nincs pénze,de gondoltam mégis felteszem a kérdést!gondolom majd jön olyan válasz ha ezt az emberek tudnák,már eladták volna az eladó ingatlanjaikat,de azért kíváncsi lennék olyanokra akik tudnak vmit mondani.köszönöm!

sürgősen el kellene adnom a házat!régebben láttam olyat akik készpénzre vennének házat/lakást és egyebet,de már nem találom sehol!Hol találhatnék ilyet?

2010. jan. 12. 17:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Izraelben egész csomó ilyen ember van, de zsidroncnak ne add el a házad.
2010. jan. 12. 18:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Akik kpra meg tudják venni az ingatlant, azok biztos nem a tiédet keresik, hacsak nem valami luxuskéró..-))

Tehát nincs

2010. jan. 12. 18:15
 3/3 A kérdező kommentje:

tudom,hogy nem pont az enyémet keresik,nem is luxuslakás,de lehet belőle azt csinálni ha van rá pénze.....

jó kis ház lenne,ha be lenne fejezve.

kössz azért az eddigi válaszokat!

2010. jan. 12. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!