Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Honnan szerezzek 3 millió ft-t?

Honnan szerezzek 3 millió ft-t?

Figyelt kérdés

Hitelt nemtudok felvenni.

Nagyon nagy bajban vagyok mert van egy ember akitől régebben kérem pénzt és nem adtam vissza neki és már mondja hogy neki kell augusztus végéig.

Mit tegyek hogyan szerezzek ennyi pénzt?:'(

Szétbögtem az agyamat is, szüleim rokonaim nemadnak mert nincs nekik (hazudnak) van csak nem akarnak adni:'(

2014. aug. 6. 20:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
1 hónap alatt? Minden rosszmájúság nélkül: maximum eladhatod az egyik vesédet. Inkább próbálj meg ledumálni valami részletfizetést, mert ez így konkrétan lehetetlen.
2014. aug. 6. 20:47
 2/12 A kérdező kommentje:
2hete szólt de mondtam könyörőgtem neki de ő nem ha nemlesz meg a pénz feljelent vagy tudomisén mit csinál
2014. aug. 6. 20:55
 3/12 A kérdező kommentje:
Fél éve kértem és augusztus eleje volt a határidő:""(
2014. aug. 6. 20:55
 4/12 anonim válasza:
46%
Ahoz hogy feljelentsen kell bizonyíték is
2014. aug. 6. 20:58
 5/12 anonim ***** válasza:
93%

Ha nem írtatok erről a kölcsönről papírt, akkor hiába is jelent fel, nem tud mit csinálni.

A másik pedig.. Ha fél év alatt nem sikerült összegyűjteni a pénzt, akkor kevesebb, mint egy hónap alatt szerinted sikerülni fog? Vagy elkezded eladogatni az ingóságaidat, vagy elkezded árulni a tested..

2014. aug. 6. 20:59
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ki az a barom, aki neked pénzt ad/adott?

Mire kérted?

Hogyan tervezted visszafizetni?

2014. aug. 6. 21:09
 7/12 anonim ***** válasza:
95%

A megoldás a te válaszodban lesz, ha válaszolsz:

Mikor felvetted a pénzt, akkor mi volt a terved, miből fizeted vissza fél éven belül?

2014. aug. 6. 21:32
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most egy másiknak akarsz tartozni ??
2014. aug. 6. 21:46
 9/12 anonim ***** válasza:
93%

Kölcsön kértél, nem adtad meg... a családod sem ad, mert bizonyára ismernek hogy link vagy. Legálisan nem fogsz tudni egy hónap alatt ennyi pénzt összeszedni, ha eddig sem sikerült. Más sem fog adni kölcsön, én sem adnék olyannak aki eddig se törte magát hogy rendezze a tartozását.

Sajnos erre nincs megoldás, próbálj meg részletfizetést kérni és kapd már össze magad mert egyszer valakinek elszáll az agya és leveri rajtad.

2014. aug. 7. 00:01
 10/12 anonim ***** válasza:
84%
Tedd félre a locsolóspénzedet, meg amit a bokdogszületésnapodra kapsz.
2014. aug. 7. 04:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!