Honnan szerezzek 5 millió ft-ot?
a) kérjél kölcsön Gyurcsánytól, hátha...
b) ha van kisgyereked, add el, majd rabold vissza
c) kérjél Magyarországon minden tizedik embertől 5 Ft-ot (ennyit biztos nem sajnálna senki sem)
d) sírd el a problémádat a Fókusznak és az Aktívnak, talán segítenek rajtad az emberek, ha megható a történeted és krokodilkönnyeket tudsz hullatni
Mire kell?
Pénzügyi tanácsadói cég képviselője vagyok
Jaj de jó, hogy van aki komolyan segíteni akar!!!!Előre is köszönöm!
Igazából nem élet halál kérdése!23 éves vagyok,100 ezer ft a fizetésem, de nyáron megszűnik az állásom. A barátommal össze szeretnénk költözni, már 5 éve együtt vagyunk!Nekem már nagyon rossz itthon, alig birom elviselni. Máshogy nem tudujuk megoldani, csak úgy ha veszünk egy házat,v. albérlet!De az albérletre nem fogjuk kidobni a pénzt, kölcsönt meg megincsak nem vehetünk fel, főleg ebben a helyzetben!Hogyan lehetne szimte a nulláról kettőre jutni?Ha meg is maradna az állásom legalább 10 évig kellene gyűjtögetnünk!Vidéken lakunk, elég lenne egy kis szerény otthon, nem vágyok sokra, csak hogy ne kelljen évtizedekig attól rettegni, h ki tudjuk-e fizetni a kölcsönt, vagy hogy mikor veszítjük el az állásunkat!Az összeköltözést meg azért is sürgetjük, mert igazából "lakva ismeri meg ember a társát". Addig nem is akarunk házasságot se!szóval nem könnyű!
Nagyon várom a válaszokat!:)
Szia!
Foglalkozásom személyi bankár. Igényeidnek és lehetőségeidnek megfelelő, személyre szabott lehetőséget tudok kínálni. Amennyiben érdekel és van 30-40 perced, előzetes időpont egyeztetést követően találkozzunk. Kérlek, hogy kedvesed is legyen ott a találkozón. Üdvözlettel: Bagdy Zsuzsanna bagdyzs@t-online.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!