Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki szokott vásárolni az...

Valaki szokott vásárolni az alibaba.com oldalon?

Figyelt kérdés
Aki már tényleg vásárolt, megbízható oldal? Tudom hogy csak nagymennyiségben lehet vásárolni..!
2014. aug. 5. 09:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindent el lehet mondani róla, csak azt nem hogy megbízható.
2014. aug. 5. 10:25
 2/6 A kérdező kommentje:
De, csak vannak rajta megbízható eladók is, ha az oldal még mindig müködik, vagy a csalásokból tartják fel magukat? Itt nincs pénzvisszafizetési garancia?
2014. aug. 5. 11:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Webes kínai piac, szerintem ezzel mindent elmondtam. Nem, nem megbízható, de nincsennek tömegesen csalók, akik nem adnak terméket az áruért, nem feltétlen erre kell gondolni, hanem arra, hogy hamisítványokkal és rossz minőséggel van tele.
2014. aug. 5. 11:25
 4/6 anonim ***** válasza:
teljesen megbízható, mivel nagy tételben vásárolnak onnan európai cégek is, csak épp magánemberként nem nagyon van semmiből szükséged több száz darabra, ezért én még onnan nem rendeletem semmit... eBay-en kínai eladóktól annál többször:)
2014. aug. 5. 21:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Arról tudnál mondani valami információt, hogy itt is van valami pénzvisszafizetéses biztonsági rendszer?
2014. aug. 6. 10:27
 6/6 kutyamale válasza:
100%

Én már vásároltam ott kisebb elektronikai alkatrészeket. Minden rendben volt. De...nemrég majdnem behúztak néhány százezer forintnyi euroval. A történet annyi, hogy apple termékeket hirdetett egy látszólag megbízható cég. Az alibaba.com (gold supplier 6YR) minősítette tehát 6 éve arany fokozatú eladó. Levelezés, chat, termékek kiválasztása után fizetésre rákérdeztem. PayPal nem volt neki jó, mert régebben törölték az egyik számláját, úgyhogy westwrn union vagy money gram pénzküldés. Mondtam ok de mi a agrancia. Na most kezdj el figyelni!!

Azt mondja a forma: küldjem el a pénzt egy ismerősömnek Angliába, és küldjem el neki a bizonylatot az átutalásról ő ezek után elindítja az árut és miután meggyőződtem az eredetiségről átírom a kedvezményezett nevét az ő nevére. Egy próbát megér, mit veszíthetek...mondjuk az átutalási díjat legrosszabb esetben gondoltam...elküldtem a pénzt. Elküldtem a bizonylatot, amit a money gram egyik Bp-i irodájában, személyesen intéztem. Visszaírt, hogy ez nem elég, amit nem is csodáltam, mertez egy kézzel írt nyomtatvány volt. És itt jön be a nagyon rafinált csalás amit kis híján benyeltem!!! Átküldte ezt a linket [link]

Ha megnyitod totál olyan mint a Money Gram felülete. Be lehet írni a kódot az első sorba amivel nagy eséllyel fel tudja venni a pénzt, kedvezményezett neve, feladó neve. Tehát gyakorlatilag az összes fontos paramétert.

Klikk és már cseszheted is a pénzedet. Na én szerencsére úgy álltam neki, hogy ha valami gyanús lesz kiugrom. Itt ugrottam ki. Átküldtem a linket a Money Gram nek, és természetesen kamu. Írtam a z alibaba.com ra, levették a kereskedőt a listáról. Amúgy felhívtam a megadott telefonszámot és nevet és persze az egész kamu. Nagyon vigyázzatok!!! ha hasonlót tapasztaltok iszkiri onnan.

2014. okt. 15. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!