Hardverapro.hu oldalon szokott valaki vásárolni? Érdemes?
Átverhet?
Van itt egy srác és egy Samsung Galaxy Note 1-et árul 47 ezerért szinte újszerű semmi hibája nincs...eladóként 7 pozitív 0 negatív összességében 20 pozitív 0 negatív értékelése van az emberek által. Vajon érdemes tőle rendelni? Előre kéne utalnom ugyanis és nem kevés pénz...kérdeztem egy srácot aki nemrég tőle vett egy laptopot és mondta, hogy előtte is üzleteltek nagyon sokat és soha nem volt vele gond és ajánlotta nagyon egy másik ember is. Nagyon sok helyet megjelölt személyes átvételre csak én kb. 400 km-re vagyok tőle...:S azért cseréli le mert lejár a telenornál a hűsége és olcsón hozhat ki Galaxy S4-et...elérhetőségnek megvan adva a száma ami 20-as ugyhogy szerintem ebbe nem nagyon lehet buktató...félek netről rendelni kéztől pláne előre utalva...valakinek vélemény? Nagyon fontos lenne és gyorsan szükségem lenne a tanácsokra.
előre is köszi
előreutalással de meég utánvéttel is könnyen átvernek
öcsém is ott rendelt telefont utánvéttel és egy csomag kávé volt becsomagolva 22 ezerért
olyan drága kávét sosem vettünk XD
phmegbizhatosag.atw.hu-n néztem meg
Haver27 felhasználónak 20 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
13
közösségi
17
piaci
110
blogok, lokál
2
Regisztrált
2011-02-24 23:08, azaz 1081 napja ― újonc
háát nem tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!