Volt már valakivel, hogy ebayan rendelt de nem kapta meg a rendelt árut?
volt ilyen, eddig egyszer (több mint 100 rendelésből).
a 45. nap előtt nyitottam egy case-t. Udvariasan írtam az eladónak, hogy nem kaptam még meg, csekkolja ha lehet. ilyenkor van, hogy írják, várjak még 1-2 hetet. Amíg a case-d nem jár le, addig lehet várni, ha addig se érkezett meg, akkor megírod, és jó eséllyel visszautalja a pénzt.
De az én esetemben az eladó nem is válaszolt, így az ebay küldte vissza a pénzt.
Olyan is volt, hogy a case közben megérkezett az áru. Akkor megírtam, hogy megjött, bocsi és köszi, a case-t akkor lezártam minden probléma nélkül.
Nagyobb gond, amikor szart küldenek. pár usd értéknél nem akkora para, de engem csesztek át szar (laptop) vga kártyával. 15k körül volt az értéke. Visszapostáztam utánvéttel, tértivel Hongkong-ba. Fateromnak rendeltem, a postával bukott vele kb 2-3k Ft-ot. Az eladó át akart cseszni minket, nem utalt vissza semmit, csak amikor meglepetésemre megérkezett a térti szelvény. (alig hittem el. ugyebár az igazolja, higy visszapostáztam neki és át is vette.) Megfenyegettem, hogy felnyomom az ebaynek ha nem utal vissza. Azonnal sikerült neki.
Okosan kell velük bánni.
Elektronikus cuccot Kínából csak ügyesen vásárolj. Pár ezer Ft különbségért nem éri meg. Itthon van garancia rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!