EBay-ről rendelt árut hogyan lehet átvenni?
Figyelt kérdés
Ha a szállítási helynek a lakcímemet adtam meg, akkor kihozzák oda a csomagot? Telefonálnak előtte? Ha épp nem vagyok otthon, amikor hozzák, akkor mi történik? Milyen cég szállítja ki? Egyébként Hong Kong-ból rendeltem, nem nagy értékben (27$) és ingyenes szállítással. Nem vásároltam még rajta, ezért nem tudom, hogy működik ez pontosan.2014. jún. 25. 00:46
1/9 A kérdező kommentje:
Írtak, hogy már feladták a csomagot, de számot nem kaptam hozzá, vagyis ki van húzva a helye. Az eladó már 11 ezer terméket adott el, 99,3%-ban pozitív a visszajelzése. Mennyire biztos, hogy megkapom és nem nyúlják le valahol?
2014. jún. 25. 00:54
2/9 anonim válasza:
Megkapod, ha valamiért mégse akkor visszakapod az árát úgyis. De nekem a 8 év alatt még nem tűnt el semmi.
Hogy mivel küldik oda van írva, postával. Szóval a postás viszi majd és a kezedbe nyomja, vagy a postaládádba ha befér. Vagy hagy értesítőt hogy átveheted a postán.
3/9 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert a nővérem amit eddig rendelt, igaz, az teljesen más oldalon volt és mind Londonból hozták, annál telefonáltak előtte, hogy mikor jön meg (ha jól emlékszem, a GLS hozta), és úgy lehetett átvenni, ha otthon volt akkor a rendelő és alá kellett írnia, csak utána adták át neki, mert nem vitték volna a postára, hanem visszaküldték volna. Nem tudtam, hogy ez is így működik-e vagy úgy, mintha egy sima levelet kapnék.
2014. jún. 25. 01:32
4/9 anonim válasza:
A postás bedobja, de mérettől is függ, és van amikor alá kell írni ha nagyobb cucc, van amikor csak behajította a kertbe. :)
5/9 anonim válasza:
Ja és szinte mindig megérkezik, 50-ből 1 nem szokott megérkezni, de akkor visszafizetik az árát.
7/9 A kérdező kommentje:
Mivel egy 100 centi hosszú parókát rendeltem, szerintem az fér el akkora csomagban, amit a postaládán csak úgy bedob.
2014. jún. 25. 10:14
8/9 A kérdező kommentje:
* nem fér el
2014. jún. 25. 10:15
9/9 anonim válasza:
Hehe:) nekem is jött már paróka egyszerű a/5-ös borítékban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!