Lakcím nélküli vagyok apukám meghalt hogyan találnak meg ha örököltem valamit?
Figyelt kérdés
Nem vagyok hajléktalan,csak az albérlő nem enged bejelentkezni.És mivel nincs állandó címem így nem lehet ideiglenes sem.2014. júl. 31. 22:33
11/16 A kérdező kommentje:
És ha nem öröklünk semmit mert volt élettársa lehet ráíratta.
2014. aug. 2. 08:33
12/16 anonim válasza:
akkor legalább ez kiderül
valamiért azt érzem, hogy nem akarsz intézkedni, de akkor meg miért kérdezel, ráadásul már nem először...
13/16 A kérdező kommentje:
Mert nem akarom ,hogy azt hidjék hogy a pénze érdekel ,igaz 31 éve felém sem nézett,
2014. aug. 2. 17:16
14/16 anonim válasza:
Te mit foglalkozol azzal, hogy ki mit gondol?
Jogilag örökös vagy, ez ellen nem tudsz tenni.
Ha másra hagyta az örökségét, ahhoz szíve joga, de akkor is marad a KÖTELES részed. Azzal is van dolgod, tehát mindeképpen indulj neki.
Ha Ő nem nézett feléd 31 évig, akkor meg pláne mit parázol. Ezek alapján nincs szégyellnivalód...
15/16 A kérdező kommentje:
Hétfőn megpróbálom már csak van valami 4 hónap eltelt,köszi a biztatást aranyos vagy.
2014. aug. 3. 13:11
16/16 A kérdező kommentje:
Felhívtam közötte vagyok az örökösöknek már csak az időpontot kell várnom .Már a jegyzőnél van.szerinted lehet úgy kérni majd a hagyatéki tárgyalást ,hogy külön ne kelljen velük találkoznom.Nekem kellemetlen?
2014. aug. 5. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!