Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A Media Marktban van pénzvissz...

A Media Marktban van pénzvisszafizetés? A többi lent

Figyelt kérdés

2014.06.17.-én vettem egy telefon a Media Marktban (12 hónap garancia van rá), ma(2014.07.30) szerettem volna fotózni vele, de a kamera csak egy nagy sötétséget mutat (az előlapi és a hátsó kamerája is) rá körülbelül fél órára az anyukám hivott, de felvenni már nem tudtam, és nem is csörög... újraindítottam legalább 3x, kivettem az akksiját, a sim kártyámat de semmi. mit tegyek? vigyem vissza holnap? mennyi az esélye annak hogy visszafizetik? ilyen tapasztalat után nem szeretném ott levásárolni az árát..

17/L

2014. júl. 30. 18:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Vidd vissza. Ha javítható, akkor javítják. Ha nem javítható, kicserélik. Ha csere esetén nem tudnak helyette pontosan ugyan olyat adni, akkor visszafizetik az árát (levásárlást ebben az esetben nem vagy köteles elfofadni).
2014. júl. 30. 18:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! hát akkor remélem nem javítható mert nem szeretnék hónapokig várni hogy újra tudjak telefonálni...
2014. júl. 30. 18:46
 3/4 A kérdező kommentje:
és ha mondjuk nem szeretnék ilyen készüléket ismét?
2014. júl. 30. 18:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha javítják vagy cserélik ugyan olyanra, akkor azt köteles vagy elfogadni. Ilyenkor jófejségből felajánlhatják, hogy levásárold az árát, vagy akár vissza is adhatják a pénzed, de erre nem kötelezi őket semmi.
2014. júl. 30. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!