Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kaparós sorsjegyek közül...

Kaparós sorsjegyek közül melyik az ami ebben az évben jelent meg? Melyiket érdemes venni?

Figyelt kérdés
Úgy tudom régiekkel nem érdemes játszani mert lehet elvitték már a nagyobb nyereményeket , amit persze Szerencsejáték Zrt. nem ír ki mint külföldön .

2014. júl. 30. 02:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Balaton

Rubik kocka

Nyerő négyes

Kabala

:) a rubik kockán nyertem párszor de csak az árát már mínuszba vagyok vele de tudok olyanról is aki nyert vele 10ezret.

a többit nem próbáltam meg nem is tudtam hogy ennyi új van C:

2014. júl. 30. 03:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A régieket érdemesebb venni, mert ott már elvittek egy csomó nem nyerőt, így nagyobb az esélye, hogy neked nyerő maradt. Mármint a "logikádat" követve.
2014. júl. 30. 07:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ameddig kapható, bármikor lehet nyerni, mert akár az utolsó darab is lehet nyertes. Korábban piacon lévő kaparósokból is legyártanak újra és újra egy sorozatot, ha látják, hogy nagyon viszik.
2014. júl. 30. 12:16
 4/5 A kérdező kommentje:

# 2

igaz lehet .

De Angliába annyira jól működő rendszer van hogy bárki a honlapjukon láthatja mely-nyereményekre számíthat . itthon nem nagyon akarják ezt bevezetni.

2014. júl. 30. 23:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Jó nagy hülyeség azt hinni hogy a régebben megjelent sorsjegyek közül már elvitték a nagy nyereményeket hiszen mindegyik sorsjegyből több sorozat van.Egy sorozat általában 5 millió darab sorsjegyből áll.Tulajdonképpen nem is árusítanak "régi" sorsjegyet hiszen mindegyik fajtából a legújabb sorozatok vannak forgalomban a régebbieket folyamatosan bevonják az árusítóhelyekről.Különbség a nyerési esélyeknél van ami sorsjegyenként eltérő.
2014. aug. 12. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!