Bitcoinról mit lehet tudni? Olyan mint a paypal, alertpay, skrill? 1 bitcoin kb. mennyi dollárnak vagy euronak felel meg?
Figyelt kérdés
Válaszokat köszönöm.2014. júl. 28. 19:18
1/6 anonim válasza:
Nem olyan. Ez Crypto-Currency.
2/6 anonim válasza:
A használata hasonló, mint a többi netes pénzutalási rendszernek (Paypal, Skrill stb.)
Előnyei:
- Olcsó utalás bárhova a világon
- Bitcoin egyben pénznem is, amelynek mennyisége előre meghatározott algoritmus alapján bővül, így annak értékét semmilyen intézmény nem gyengítheti.
- Számla (wallet) nyitáshoz nem kell semmilyen személyes adat, csak egy program letöltése.
Erről több info: [link]
3/6 anonim válasza:
Ki tudnád fejteni, hogy miért gondolod átverésnek? Én már egy ideje olvasgatok a témáról, de nem látom, hol a csapda. Köszönöm
4/6 anonim válasza:
Én pedig évek óta kereskedek vele, semmi átverés nincs benne és kiszámíthatóbb (szerintem) mint a hivatalos devizák. És lassan egyre több külföldi webshop elfogadja mint fizetőeszközt.
5/6 anonim válasza:
Az a válaszoló egy *********, semmi átverés nincs benne! Teljesen tisztességes a rendszer, csak gondolom annyira gyp-s hogy nem ért a lényegét/ nem is ismeri igazán...
Szóval ennyi.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
2014. aug. 1. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!