Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehet bitcoint fogadni...

Hogy lehet bitcoint fogadni meg bitcoin címet igényelni hozzá?

Figyelt kérdés
Leírná valaki részletesen? Hol jelenik meg utána a BTC valami programba? onnan kell valami bitcoin tőzsdére utalni és eladni?

2014. máj. 26. 18:19
 1/6 A kérdező kommentje:
megadom valakinek azt a címet és arra küld, arra gondoltam
2014. máj. 26. 18:22
 2/6 anonim ***** válasza:
valami bitcoin walletet kell letölteni nem?
2014. máj. 26. 19:30
 3/6 cli_hlt ***** válasza:

De.

[link]

Én a "bitcoin core"-t használom. SOK hely kell neki a lemezen, mert a világ összes tranzakiója ott fog lakni. (Komolyan.) Nekem Linux alatt a ~/.bitcoin könyvtár 17 gigás.

Neked valószínűleg megfelelő a Multibit kliens.

Ha bitcoinnal foglalkozol, szokj hozzá, hogy mindig legyen biztonsági másolatod, mert ha letörlődik a pénztárcád, azt sehogy sem kapod vissza.

2014. máj. 27. 09:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Köszi a segítséget, az internetes pénztárcákról mi véleményed? Konkrétan a Blokchain-al szemezek, csak félek, hogy nem biztonságos.
2014. máj. 27. 09:53
 5/6 anonim ***** válasza:
illetve most volt valami botrány nem, hogy ilyesmit feltörtek és eltűnt az összes btc? vagy az egy tőzsde volt?
2014. máj. 27. 09:54
 6/6 cli_hlt ***** válasza:

Az MtGox-ot lopták meg és/vagy csalták el a felhasználók pénzét.

Ha másnál tartod a pénzed, akkor azt technikailag mindig el lehet lopni.

A desktop kliensek azért jók, mert így minden ott van a te gépeden. És persze ugyanezért tudnak hátrányosak is lenni: ha nincs backup és borul a rendszer, akkor megy vele a pénzed is.

2014. máj. 27. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!