Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen pénzügyi segítségeket...

Milyen pénzügyi segítségeket lehet igényelni a helyi önkormányzatoktól?

Figyelt kérdés

Sajnos úgy tűnik, hogy párom fizetését jövő hónaptól az utolsó forintig letiltják majd egy biztosító megbízásából (dolgozott nekik, de mivel két évnél hamarabb felmondott, vissza kell fizetnie az addig fizetés és jutalékként megkapott összegeket). Két gyereket nevelünk albérletben, először úgy volt, hogy a 33%-ot vonják a fizetésének, de a ma megkapott banki értesítőn sajnos más áll, konkrétan az, hogy megterhelték a számláját, és amíg ki nem egyenlítődik az összeg, addig minden hónapban vonnak mindent, amit tudnak. Ha szerencsénk van, fél év alatt letudódik a dolog, de addig is nagy szükségünk lenne segítségre.

Hallottam fél füllel, hogy az önkormányzatoktól lehet felvenni szociális segélyt, kamatmentes hitelt stb, tudtok erről valamit? Összegek, feltételek? Függ attól, hogy melyik önkormányzatról van szó, vagy egységesek a lehetőségek?

Köszönöm!

U.I.:NE DOLGOZZATOK A GENERALINAK!:)

2014. ápr. 18. 20:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Minden önkori másként csinálja. Be kell menned és ott érdeklődj.
2014. ápr. 18. 20:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Miért mondott fel?? Borzasztó. "lehet felvenni szociális segélyt" -nem, lehet igényelni, anyagi helyzetet igazoló papírokkal (minden jövedelem) és + döntés után lehet megkapni. "kamatmentes hitelt" -ilyenről nem hallottam.
2014. ápr. 18. 20:15
 3/3 A kérdező kommentje:

Azért mondott fel, mert időközben sikerült normális munkahelyre elhelyezkednie, és a kettő nem fért meg egymás mellett. Csak éppen mikor ment intézni a felmondását, akkor közölték vele, hogy mi a szitu. Egyébként is elküldték volna, mert képtelenség volt teljesíteni a minimumot havonta (két élet-, egy lakásbiztosítás stb). És akkor még meg sem említettem, hogy milyen minősíthetetlen hangon beszéltek vele (és a munkatársaival- ha el voltak maradva.

Természetesen meg fogom érdeklődni Húsvét után, de addig is gondoltam megkérdezem.

Köszi a válaszokat!

2014. ápr. 19. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!