Pénz kellene, de dolgozni nem igazán akarok, kezdetbe olyan havi 150-200E körül, nem vagyok telhetetlen, Tippek?
Figyelt kérdés
2014. júl. 25. 14:57
31/38 anonim válasza:
*montam
Attó hogy az interneten vagyunk még beszéhetünk hejesen
32/38 A kérdező kommentje:
Álllok elébe. Nem félek a bölér sogorodtól, de a hugodról fényképet kérek, ha lehet bikinist vagy nélküle. Csak hogy megéri e az hogy tolószékbe juttasak érte egy ártatlan fickót. De ha hiányzik neki a verés megkaphatja félbeszakad a testépitő karierje, ezt azért mérlegelni kellene. Elbujtam a padláson mert kapálni kell a krumplit remélem siet vele az apám annya mert nem akarok egész nap itt bujkálni meg a teló is lemerül
2014. júl. 26. 16:27
33/38 anonim válasza:
Há ecsém nem úgy megy az. Gyere ide ha kő valami. Asszed majd közszemléreteszem a hugomat?? Nem marhavásár ez. És amúgy sem adjuk ojanhoz aki bújkál a munka elől. Mi lesz ha a muterodék feldobják a talpukat?? Ki fogja eltartani?? Meg amúgy is isten előtt fogadtak hűséget. Meg ijen jó férjet nem mindenhol találni, csak heti kétszer veri meg az asszonyt. És valami ismeretlennek amúgy sem adjuk. A mostani az unokatesvére azt tudjuk mijen családbó származik.
34/38 A kérdező kommentje:
hát biztos egy jó darabig még nem dobják fel a pacskert,mert a fater annya is még 85 évesen kapál,meg hát fateréknak is muszájlesz .nem bujok én el a munkátol csak ugy állok oda hogy más is odaférjen.a te családodba ugy látom születni kel ,de majd én megmutatom a hugodnak csak add a cimet sogor
2014. júl. 26. 23:11
35/38 anonim válasza:
Itt a cím. Kecskebaszópuszta Trágya utca 666. Rögtön a sörgyár és a pálinkafőzde közt van a házunk. Meg fogod találni, a legszebb vályogház a faluban, meg van még három fala, és a tető is csak félig van beszakadva.
36/38 A kérdező kommentje:
Megnéztem a lepukkant házatokat büszke lehetsz rá, asziszed kell egy oljan ház ahol munka van. Tartsd meg a hugod a bölérnek
2014. júl. 28. 12:27
37/38 anonim válasza:
Ezek alapján elég szánalmas ember vagy! Eljössz hozzánk, és nem jössz be egy páleszra??
38/38 anonim válasza:
ezeken a kommenteken egy hétig sírok a nevetéstől esküszöm X DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!