Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Pénz kellene, de dolgozni nem...

Pénz kellene, de dolgozni nem igazán akarok, kezdetbe olyan havi 150-200E körül, nem vagyok telhetetlen, Tippek?

Figyelt kérdés
2014. júl. 25. 14:57
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sok lehetőséged nem marad azt hiszem. Esetleg elmész buznyák selyemfiúnak. Csak pucsítanod kell, a többi munkát elvégzik helyetted, bár igaz az oboázást is vállalnod kell.
2014. júl. 25. 15:03
 2/38 anonim ***** válasza:
84%
Sok lehetőség van. Komolyra fordítva a szót: mennyi jelenleg a likvid tőkéd?
2014. júl. 25. 15:09
 3/38 A kérdező kommentje:
Ugy látom te kellő tapasztalattal rendelkezel ezen a téren. Annyit megkereshetek szerinted én is?
2014. júl. 25. 15:11
 4/38 A kérdező kommentje:
Te értelmesebb vagy mint az előző, csak mi az a laktiv töke?
2014. júl. 25. 15:17
 5/38 anonim ***** válasza:
88%

ha sok lovettád van már akkor fektess be valamibe

ha nincs akkor marad a kölcsön (ezt nem ajánlom mert ezzel a hozzáállással valszeg ugyse tudod visszafizetni) vagy amit az első ajánlott...

végső megoldásnak menj melózni havi 60e minimálbérért

2014. júl. 25. 15:35
 6/38 anonim ***** válasza:
91%

Ilyen inteligenciával nem sok lehetőséged van. Szerinted ha lenne olyan munka, amit képzettség nélkül, fizet, úgy hogy nem kell érte dolgozni, akkor nem azt csinálná mindenki??

Még olvasni sem tudsz. A likvid tőke az a pénz amit apuci a kezedbenyom, és rögtön el tudod költeni.

2014. júl. 25. 15:40
 7/38 A kérdező kommentje:
Akkor csak a fater marad igaz, inkab othon maradok a segemen ugy ez legalább megvan.köszönöm
2014. júl. 25. 15:46
 8/38 anonim ***** válasza:
83%

"csak mi az a laktiv töke?"

Laktivot nem ismerem, de a töke az az, ami a lába közt van.

Sajnálom, kérdező, de attól tartok, nem tudok segíteni.

2014. júl. 25. 15:48
 9/38 anonim ***** válasza:
82%

kedves kérdező

amugy hány éves vagy, és mi a legmagasabb iskolai végzettséged?

ha nincs diplomád akkor csak valami nagyon szépen ficánkoló nyelvvel tudsz amúgy olyan melót szerezni ami annyit fizet és nem is kell csinálni semmit

a faterodnak meg remélem van annyi esze, hogy nem ad...

2014. júl. 25. 16:08
 10/38 A kérdező kommentje:
Kereken pont 33 éves multam áprilisba, dolgozni irtam nem igazán akarok se nyelvvel se nélküle, amig fater ad hát hadd agyon, nem én vagyok az egyetlen akit a szülők tartanak el.
2014. júl. 25. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!