Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Létezik az, hogy eBayen egy...

Létezik az, hogy eBayen egy olyan táskát ami itthon több ezer forit lenne 3-400ft-ért megkapok?

Figyelt kérdés
Megnéztem jól ingyenes elvileg a szállítás és nem licites, ez a fix ár. De valahogy nehezen tudom elképzeni, hogy ez tényleg igaz és nem átverés... Nektek van ilyen tapasztalatotok? Mert őszintén egy csomó cuccot találtam ami szintén így van ruhák, cipők stb. Ha igaz lenne rögtön ráharapnék de nem akarom megszívni, értelemszerűen....

2014. júl. 21. 11:49
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

Link? mire gondolsz pontosan?

Mert vannak ebayes olcsó cuccok amit mondjuk vaterán 10szer annyiért árulnak. Azt nyilván ebayen megéri megvenni. Minden héten szoktam ebay-ről rendelni valamit, sose volt még gondom semmivel.

2014. júl. 21. 11:57
 2/6 A kérdező kommentje:

[link]

Pl ez a táska

2014. júl. 21. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
Ezek mind mind kínai hamisítványok amit e-bayen árában adnak... vettem ezüstözött gyűrűket e-bay-ről még pár éve, darabját 0,7 dollárért. 20 darabot. Illetve Hello Kitty-s karórát, amit itthon a plázában megkapsz 3500ért, én darabját 99centért vettem... és ugyanolyan "minőség". Szóval teljesen hihető.
2014. júl. 21. 12:09
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
ja, és ez licites. Nem fix áras, most nézem. "Bid", tehát licit.
2014. júl. 21. 12:12
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
Ez például licites. A "buy it now" a fixáras.
2014. júl. 21. 12:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen a segítséget! :)
2014. júl. 21. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!