Használt cuccok eladásánál az interneten, hogyan szokás odaadni a vásárlónak amit megvett? Postán, vagy esetleg személyesen?
úgy hívják hogy postai utánvétel.
feladod az árut, ő megkapja, fizet a postásnak, neked meg visszahozzák a pénzt.
utánvéttel ne küld!!! az a legrosszabb vagy fizet vagy nem
átutalja neked a pénzt ha ott van a számládon akkor küldheted tiszta sor
Igen, ez elég kétélű dolog. Az utánvételesnél elvileg a vevő van védve, mert megnézheti az árut és még akkor is dönthet, hogy átveszi-e, mondhatja, hogy hű, ez nem olyan rózsaszín, meg kicsit nagyobbnak gondoltam, bármi és nem kell. Ilyenkor a küldő bebukta a postaköltséget, mert neki azt ki kell fizetni (oda-vissza).
Ha a vásárló előre fizet, az eladó van védve, ő már megkapta a pénzt, de a vásárló még mindig nem lehet benne biztos, hogy megkapja-e a terméket és pontosan azt és olyan minőségben, mint ahogy megbeszélték.
Éppen ezért tényleg az a legjobb, ha személyes átvételre és fizetésre kerül sor, ott nincs vita egyik fél részéről sem.
És szerintem aki internetenvásárol vállalja ezt a felelősséget. Ott van a kép leirás döntse el hogy megéri e neki.
Én sokmindent árulok és veszek is csak jó tapasztalatom van. És utaljuk a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!