munkát nem fogsz kapni,állandó bejelentett lakcím nélkül.
Lakást meg nem fogsz kapni,osztrák jövedelem igazolás,3havi kaució ill. markler provision,plusz fedezet is szóba jöhet az is alsóhangon többszáz euró (bútorozott lakást fedezet nélkül ki sem adnak,főleg nem külföldinek).ha nincs ismerősöd,akinél addig megtudsz szállni,míg munkát találsz.akkor szerintem esélytelen lakást találnod.Jugendherberge,vagy szobát kereshetsz,de ott ne lepjem meg ha ilyen olyan nemzetiségüekkel leszel egy szobában,vagy jobb esetben külön szobában összezárva.
nézz vendég látásban munkát,ahol a munkáltatód jelent be,személyzeti szállást is biztosít....Sztm ez a járhatóbb út.
2014. júl. 19. 11:14
2/8 A kérdező kommentje:
Tehat nem johet szoba az, hogy az otthoni a bejelentett a magyar?
2014. júl. 19. 12:03
3/8 anonim válasza:
Magyar lakcímmel,hogy jelentsenek be? külföldön akarsz dolgozni ember.De még bankszámlát sem kapsz magyar lakcímre,nemhogy munkát.
2014. júl. 19. 12:13
4/8 A kérdező kommentje:
Szoval ez a jugendherberge vagyis alberlotars ha egy ilyen helyre mennek ez lehet bejelentett lakcim?
2014. júl. 19. 12:22
5/8 anonim válasza:
az inkább átmeneti szállásnak jó,míg nem találsz fixet,diákszállónak hívják.hát nem egy főnyeremény,de jobb minthogy az utcán csövezzél.Amúgy hol akarsz munkát találni,mennyi idős vagy kb mihez értesz stb?
2014. júl. 19. 12:28
6/8 A kérdező kommentje:
25 eves vagyok, wienerneustadt volt a celpontom, mert sopronbol fel ora menetidovel kitudtam volna menni. Mentoapolo es informatika halozattelepito a szakmam. Nemetet olyan kozep alapszinten beszelem. Legalabbis allasinterjun wienerneustadtban megertettuk egymast. Nemtetszett nekik, h sopronbol jarnek le. Mar ertem miert. Gyorsettermi mekismunka erdekelt volna. Sok helyen dolgoztam. Diakkent 13 helyen foleg gyarakban. Majd suli utan 4 honapig nyilaszaro osszeszerelokent dolgoztam, kesobb minosegellenorkent 1 evig elektronikao bergyarto cegnel.
2014. júl. 19. 12:42
7/8 Kim Bo Mao válasza:
Szia, nem tudom aktuális e még. Szóval, mekiben dolgozok, és van ott egy szlovák munkatársnőm, akit Meldezettel nélkül vettek fel. Neki is a szlovák volt először bejelentve, de be kellett szereznie ottani-bécsi- lakcímet. Tényleg fontos, hogy ottani légy, hiszen sokan ingáznak és nem akarják megkockáztatni, hogy dugó miatt késel-mert késnél ez ziher-ezért. De egyébként ellent mondanék a provisióssal. Igen az a lehetőség is létezik, de kezdetnek mehetsz kötetlenebb szállásra is. Mi most költöztünk egy WG-be ahol kauciót fizettünk, és minden hónapban lakbért...
Még annyit a mekis melóhoz, hogy talán kezdetnek nem rossz, de mellette nem igen van az embernek másra ereje-ideje.
2014. júl. 25. 16:58
8/8 Kim Bo Mao válasza:
Ja és hogy a kérdésre is válaszoljak: munkáltatónak 2 dolog kell: Meldezettel és bankkártya (a legtöbb helyen ottani bankkártyát kérnek), és megkérdezik, hogy van-e ottani e-cardod. Ha nincs nem baj, de legalább eu TB-d legyen. Az e-cardot úgyis megküldik amint munkába állsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!