Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Előre utaltam, de nem kaptam...

Előre utaltam, de nem kaptam meg érte a csomagot. Mit tehetek ilyen esetbe?

Figyelt kérdés
Vásároltam egy mobiltelefont az egyik népszerű apróhirdetéses oldalon keresztül. 40 ezer forintot utaltam előre hétfőn (július 14-én) az illető OTP-s bankszámla számlájára, megjegyzem én is OTP-s vagyok, de azóta se érkezett meg a csomag pedig, az eladó elmondása szerint, ajánlva adta fel postán a telefont és adás-vételi szerződést is ígért. Egyiket se teljesítette. A befizetésről megtartottam a az igazoló szelvényt. Mit tehetek ilyenkor, hogy vissza kaphassam a pénzem?

#csomag #utaltam
2014. júl. 18. 11:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Megjegyzed egy életre, hogy elöre nem utalunk pénzt, tudomásul veszed, hogy ezt elbuktad és legközelebb okosabb leszel.

Semmit nem tehetsz, mert az, hogy utaltál valakinek pénzt, nem jelenti, hogy vételár volt, másrészt nem tudod bizonyítani, hogy nem adta fel a csomagot.

2014. júl. 18. 11:57
 2/5 anonim ***** válasza:
2014. júl. 18. 12:33
 3/5 anonim ***** válasza:

feljelentést tehetsz, de nem fognak semmit se tenni az ügyedben.. max akkor ha az adott személy ellen még jó páran tesznek feljelentést hasonló ügyben!

ha feladta a csomagot, akkor küldje el a bizonylatát ami le van pecsételve. Szkennelje be, vagy fényképezze le telefonnal.

2014. júl. 18. 13:39
 4/5 anonim ***** válasza:

14.-én utaltál és már aggódsz?!

nekem is volt egy ilyen vevőm, az utalás után 1 órával már várta a terméket, nem vicc! :-),

tiltólistára tettem

2014. júl. 18. 17:09
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a tanácsokat!

Legutolsó kommentelő! Ha ajánlva feladta volna hétfőn a csomagot az eladó ezen a héten meg kellett volna érkeznie

2014. júl. 18. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!