Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Internetes csalás. Akik ezt...

Internetes csalás. Akik ezt csinálták kérem segítsenek. (? )

Figyelt kérdés
Sajnos én is ezt tettem nagyon megbántam..viszafizetni csak 1 embernek tudtam (17/f) iskolába járók jövedelmem nincs büntetlen előéletű vagyok..mire szamitsak? a kár összesen 400.000 ft nagyábol.De ez még nem derült ki és próbálom fiszafizetni..kérem csak hozzá értő írjon vagy olyan akki ezem végig ment..:c

2014. júl. 17. 19:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
39%

tagadd le.

ha nincs semmiről papír,a sértett sem tud vádat bizonyítani

járd körbe a dolgokat először! mert aztán saját magadnak okozod a büntetést.

2014. júl. 18. 00:58
 12/16 A kérdező kommentje:
Hirdetem műszaki dolgokat egy erre szakosodott oldalon.De a megrendelt árut soha nem kapták meg.Nem nem vagyok cigány.
2014. júl. 18. 07:25
 13/16 anonim ***** válasza:
nezd, mivel ha feljelentesre kerul a sor, az IP-cimed alapjan a rendorok seperc alatt eljutnak hozzad, a legjobb, amit tehetsz, hogy szolsz a szuleidnek. nem fognak megdicserni, de ne vard meg, amig az egyenruhasok kopogtatnak.
2014. júl. 18. 08:13
 14/16 anonim ***** válasza:
50 000Ft alatt bármit szabadon lophat bárki bűntettlenül, a tetves Orbánc kormánynak "hála", hogy roh****adna le a cigÁÁÁny kezük!
2014. júl. 18. 12:29
 15/16 anonim ***** válasza:
81%

# 14/

Ezt mondjuk annyival kiegészíteném, hogy az ügyeket összevonják! És maga a kérdező írta, hogy 400e az összérték, ergo simán nyakoncsípik. IP címek és postai vagy bankszámlaszámok alapján kb. 2 percébe fog kerülni a rendőrségnek megtalálni.

2014. júl. 18. 12:32
 16/16 anonim ***** válasza:

Egyrészt kiskorú vagy, ezért nem felnőttként ítélnek el.

Másrészt olvasd el a Btk-ból a Tevékeny megbánás c. fejezetet!

2015. nov. 28. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!