Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha küldik a következő bankkárt...

Ha küldik a következő bankkártyát, akkor az előző deaktiválódik? Vagy a régit is lehet használni?

Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 15:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Rajta van a kártyán, hogy meddig lehet használni, utána már nem fogja elfogadni semmi.
2014. júl. 17. 15:38
 2/4 A kérdező kommentje:
14/9, szóval még 2 hónap. Viszont kaptam 30-án sms-t, hogy hamarosan készül a cserekártya. Csak azért érdekel, mert elhagytam a kártyámat.
2014. júl. 17. 16:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez esetben viszont hívd fel a bankodat, vagy menj be. Valószínűleg megsürgetik a dolgot. Ez egyébként különösen fontos akkor, ha a bankkártyád paypass funkcióval van ellátval, mert így bárki fizethet vele 5000 Ft-ig paypass-t elfogadó helyen.
2014. júl. 17. 21:02
 4/4 A kérdező kommentje:

Felhívtam az ügyfélszolgálatot, és letiltottam a kártyát.

Viszont holnap bemegyek, és intézem a következőt.

2014. júl. 17. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!