Az érintős bankkártyát 5000Ft alatt elkérheti a pénztáros?
Mivel internetes vásárláshoz használható, és minden adat rajta a kártyán, lejárat, név stb., ezért megtagadhatom-e hogy a pénztáros elvegye, elkérje?
Számítógép végzi a hitelesítését a kártyának, a pénztárosnak - elvileg - semmi dolga vele ilyen kis összegnél.
Miután kamera is rögzíti a pénztárnál történő dolgokat, így egy jobb minőségű kamera felvételével akár vissza is nézhetőek az adatok.
Erre kevés az esély tudom, de lehetséges. Ha nem adom ki a kezemből, akkor ezzel elkerülhetem ezt a visszaélést.
(Nincs ilyen kártyám, csak láttam a boltban ahogy fizetnek vele és kényelmes vásárlásnak tűnik. Vagy másik indok, hogy nem akarom, hogy az ellenszenves pénztáros a nevemet megnézze és ne adj' Isten "turkáljon" a neten. )
Pontosan erről van szó. CSAK! Sajnos vannak 90 éves se**fej öregnyayák meg autista 20 éves hülegyerekek akik nem képesek felfogni a 21. század VALÓS hekkelléseit.
Na most magyarázd el egy halálán levő tetves öregasszonynak a pénztárnál hogy miért ragasztod le.
Azt mondjuk nem értettem hogy az extreme digitálban dolgozó hülegyerek mit akadékoskodik.
Ostoba emberek. Elnézést, de úgy csinálnak mintha ők ellenőriznék az SSL tranzakciót.
próbáltam megmagyarázni hogy egy chipkártyás pin kóddal védett kártyától ne féljen már. Nem értik meg. Feladtam én is. Lekapartam a takarást hogy boldog legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!