Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi az a Preferencia táblázat?

Mi az a Preferencia táblázat?

Figyelt kérdés

Leirom a feladatot hogy megértsétek hogy mi a helyzet.

Egy cég vagyok (hőszigetelő cég) soroljál fel 6 munkakört a cégen belül és határozza meg hogyha én HR-es dolgozó lennék akkor hogyan választanék egy uj dolgozót.

Pl: személyiségi jelek, munkatapasztalat, fizetési igény, iskolai végzettség

És akkor ezután irja nekem hogy Preferencia táblázat! :( :(

Tényleg nemtom hogy hogyan kezdjek hozzá. Valaki megmondaná mi ez?

Segitsen valaki! Mert ezen múlik a félévi jegyem.

2010. jan. 8. 12:00
 1/1 anonim ***** válasza:

A táblázat szerintem azt kell tartalmazza, hogy milyen jellemzőt milyen pontszámmal értékelsz.

Tehát pl kitalálod, hogy a titkárnőnek kell tudni angolul, értsen a számítógéphez, tudjon gépírni, és ezekehez pontszámokat rendelsz, ami fontos, ahhoz több pontot.

A jelentkezők ha rendelkeznek az adott képességgel, akkor max annyi pontot kaphatnak amit az ér. Igy a táblázat mutatja a preferenciáidat, magyarul fontossági sorrendedet, az egyes tulajdonságok között.

A 6 munkakört nem nehéz kitalálni, pl titkárnő, üzletkötő, ügyvezető egyben anyagbeszerző, brigádvezető, szakmunkás, segédmunkás.

2010. jan. 15. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!