Hogyan keressek több pénzt?
Jelenleg egy gyárban dolgozom, elég jó pozícióban. Szeretnék több pénzt keresni. Ehhez úgy gondolom több felelősséget kell vállalnom.
Nem rég, még egy éve sincs, hogy a cégnél dolgozom. Így lehet korainak tűnne a dolog mások szemében.
Igazából nem tudom, hogy mi lenne a legjobb módja a célom eléréséhez.
Egyelőre másik cég nem jöhet szóban, mivel a tudomásom szerint a környéken nem tudok olyanról ami jobban fizetne és ugyanilyen körülmények vannak.
Én úgy képzelem el, hogy 2 variáció lehetséges.
1.
Úgy dolgozom, hogy mindig többet dolgozok az elvártnál.
Szorgosan, odafigyelve, hibátlanul teszem ami a feladatom.
Ez előbb utóbb feltűnik valakinek, és talán szóvá teszik a felettesemnek aki ezt megjutalmazza úgy ahogy elvárom.
(Viszont ha belegondolok abba, hogy ha én lennék egy cég vezetője, akkor nem adnék a dolgozónak munka bér emelést hacsak nem szólna, hogy szeretne több pénzt kapni. Miért is adnék többet, ha megvan elégedve a mostani bérével, ha meg nincs akkor szól.)
2.
Beszélek a felettesemmel, hogy "szeretnék több pénzt keresni". Elmondanám, hogy tudom, hogy ehhez többet kell vállalnom, új dolgokat kell tanulnom. A semmiért nem is várnám el, hogy többet keressek.
Csak nem tudom, hogy hogyan gondolkozik a főnököm erről.
Emiatt kissé tartok is a dologtól, hogyha nem is jönne össze amit szeretnék akkor a későbbiekben lehet hátránnyá válna ez a lépésem.
1, nem fogja észrevenni
2, nem fog többet adni, mert ha te kapnál akkor másnap a többi 352 minimálbéres is jogosan verhetné azt asztalt, hogy ő miért nem kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!