Olx vagy jófogás?

Figyelt kérdés

Két oldal közül melyik a jobb ha én akarok valamit eladni? Tudom tegyem fel mind a két oldalra...és megtudom.

De szerintetek melyik a jobb a kettő közül, illetve ha van másik ami jobb ezek közül leirnátok hogy melyik?

2014. júl. 12. 19:29
1 2
 11/18 Tomi90 válasza:
Csakis a Vatera!!! Van megveszem gomb, vagy licitálhatsz, ebből következően látod, ha valaki már megvette. Megnézheted, hogy milyen szállítási módok vannak és mennyiért, megnézheted mások mit kérdeztek a termékről. Ezek egyike sincs az olx-en, jófogáson és hasonló apróhirdetéses oldalakon, gagyi az egész. Kár, hogy nem a vatera reklámozza magát éjjel-nappal, hanem ezek a bénák. Így ki fog szorulni a piacról...
2015. febr. 12. 13:49
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem attól függ mit adsz el. Nagy különbség nincsen.

Keresni viszont itt szoktam:

[link]

2015. márc. 13. 10:19
 13/18 anonim ***** válasza:
OLX!!! Jobb a felülete, könnyebben megtalálod a dolgokat. Meg sokkal több hirdetés is van fent. OLX-en vásároltam már, meg adtam is el. Jófogáson semmi sikerem nem volt még. Ott a termékeimet is alig nézik meg néhányan, OLX-en pedig sokan megnézik és végül el is mennek. Jófogásnak bonyolult a felülete, most meg h OLX-el egybe olvad ellopják az ötleteiket amik már készen voltak. Többet ért volna ha csak átnevezik az OLX-et, erre azok a hülyék csak koppintanak és megszüntetik az oldalt. Vatera és OLX egy cégcsoporthoz tartozik. Na és szerintük nem éri meg az OLX, ami valljuk be sokkal menőbb. Ez a barom Zsozsó rohadt béna és még a reklámjaik is szarok. Nagyon gáz. Full vaterára költöztetem a termékeimet. Az én engedélyem nélkül csak úgy májusban ne rakosgassák át a szar oldalukra a hirdetéseimet, kis köcsögök!
2015. márc. 30. 00:29
 14/18 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=kbcxVsLWBMA

na meg ez is csak jófogáson fordulhat elő! Szar oldal!

2015. márc. 30. 00:44
 15/18 anonim ***** válasza:
A továbbiakban ez már nem lehet kérdés, az olx megszűnik, ebben a kategóriában marad a jófogás. Tetszik, nem tetszik, ez van.
2015. márc. 31. 01:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Én inkább attól tartok, hogy a konkurens olx beolvasztásával megszűnhet a hirdetések ingyenessége... :(
2015. márc. 31. 01:31
 17/18 anonim válasza:
2015. máj. 18. 08:42
 18/18 anonim ***** válasza:

Amióta összeolvasztották az olx-et a jófogással (rosszfogás), azóta semmit nem tudok eladni. Előtte az OLX-en pörgött a piacom, heti 2 eladásom volt átlagosan. A Jófogás nagyon alantas csökönyös weboldal, látszik hogy magyar minőség... Semmit nem adtam el az összeolvadás óta! Nagyon rossz a jófogás, Össze lett ez az oldal hányva, egy és egyáltalán nem vagyok megelégedve vele! Meg ilyenek vannak hogy 250 Ft a hirdetésmegújítás. Na bumm, menjenek már a melegebb éghajlatra de komolyan... Ami jó volt egyszerűen elrontották! Ezzel a futárszolgálattal meg el is bújhatnak... Mostmár csak a vatera maradt, régebb is használtam a vaterát, na az jó csak hát fizetős, de a drágább holmikat megéri oda feltenni. Jófogást senkinek sem ajánlom, idegörlő, lassú, teli s tele van hibákkal, levelet írok kb 1óra múlva jelenik meg, áh fos az egész...

olx 10/10 (csak hát sajnos már nincs)

jófogás 0/10 (nem viccelek, ki ne próbáljátok)

vatera 10/10

2015. jún. 21. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!