Olx vagy jófogás?
Két oldal közül melyik a jobb ha én akarok valamit eladni? Tudom tegyem fel mind a két oldalra...és megtudom.
De szerintetek melyik a jobb a kettő közül, illetve ha van másik ami jobb ezek közül leirnátok hogy melyik?
Amióta összeolvasztották az olx-et a jófogással (rosszfogás), azóta semmit nem tudok eladni. Előtte az OLX-en pörgött a piacom, heti 2 eladásom volt átlagosan. A Jófogás nagyon alantas csökönyös weboldal, látszik hogy magyar minőség... Semmit nem adtam el az összeolvadás óta! Nagyon rossz a jófogás, Össze lett ez az oldal hányva, egy és egyáltalán nem vagyok megelégedve vele! Meg ilyenek vannak hogy 250 Ft a hirdetésmegújítás. Na bumm, menjenek már a melegebb éghajlatra de komolyan... Ami jó volt egyszerűen elrontották! Ezzel a futárszolgálattal meg el is bújhatnak... Mostmár csak a vatera maradt, régebb is használtam a vaterát, na az jó csak hát fizetős, de a drágább holmikat megéri oda feltenni. Jófogást senkinek sem ajánlom, idegörlő, lassú, teli s tele van hibákkal, levelet írok kb 1óra múlva jelenik meg, áh fos az egész...
olx 10/10 (csak hát sajnos már nincs)
jófogás 0/10 (nem viccelek, ki ne próbáljátok)
vatera 10/10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!