Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lehetséges? Hogyan tovább?

Lehetséges? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Asztalosként végzetem. 2-3 éve építőiparban dolgoztam de elég is lessz 20 éves vagyok.Szeretnék új területen elhelyezkedni,talán új szakmát letenni de mellette dolgoznom kell mert elkell tartanom magam.Szinte minden érdekel.Szívesen dolgoznék vendéglátó iparban, egy jól fizető gyárban,nem zárkózom el ötlet? Igyekszem becsületesen és lelkiiemeretesen dolgozni.
2014. júl. 10. 23:39
 1/2 anonim válasza:

Lehetséges a legjobb (csak muszáj dolgoznod),hogy ha bemész a munkaügyibe és az induló tanfolyamok közül elmész valameikre.6-10 hónap szokott lenni, és fizetik a bérleted plusz havi 40-70ezret is fizetnek csak ha nem sikerül befejezni a szakmát (megbuksz,baleset ért stb..)akkor vissza kell fizetni a pénzt.Nagyon jó szakmák is szoktak lenni.

Én pl így tettem le a minősített hegesztőt (nagyából másfél-két éve) és azóta is külföldön dolgozom vele.

Ha nincs ilyen lehetőséged akkor munka mellett kell letenned de akkor csak fizetős szakmára mehetsz és egy szakma elég húzós minimum 100ba belefájnak.

Az említett hegesztői minősítés is nem 200-300ezer.

2014. júl. 13. 10:18
 2/2 A kérdező kommentje:
értem köszönöm
2014. júl. 13. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!