Hogyan küldhetek pénz anonim módon, főleg a célszemély részéről?
Van egy olyan eset, hogy egy rokonom egyéni vállalkozó és neki szeretnék néhanapján küldeni nagyobb összeget, de mint magánszemély a magánszemélynek. Ez alkalmanként 100-200ezer Ft, egy évben elérheti akár az 1-2 milliós tételt is. Viszont messze lakik tőlem, nem autóznék el hozzá minden alkalommal. Szeretnék valami olyan megoldást találni, amivel nem találja meg őt a NAV ezügyben
- bankszámlára befizetés nyilván nem játszik
- gondoltam PayPal-ra, de ott is ki kell vennie valahogy, akkor megint benne van a neve
- rózsaszín csekken is feladhatnám, de ott megint elég nagy a mozgás, Posta szerintem biztosan jelzi a szerveknek az ilyet, ráadásul mivel egyéni vállalkozó és a lakcíme a vállalkozás címe is, ez is kibukna
szóval egy kicsit tanácstalan vagyok, segítsetek!
ha van kimosni való pénzed, akkor csak akad egy megbízható ismerős, aki elviszi neki, ha te ennyire elfoglalt lennél.
Vagy ha évi 1-2 milliód van, akkor egy évben egyszer ebben a kis országban csak el tudsz jutni személyesen, nem?
add fel neki a pénzt levélben KP-ban értéknyilvánítással.
Olyan 8-10k körül lesz ahogy elnézem a díja. (150k felett több mint 7k csak az értéknyilvánítás).
ha a posta kérdi, vagy elveszti, akkor azt kamuzod, hogy valami értékes papír alapú cucc volt benne, mert készpénzt tilos levélben feladni.
Igaz, akkor belekerül egy kis pénzbe a szállítás, de így tutira titkos marad minden és lenyomozhatatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!