Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire vesz le az olx?...

Mennyire vesz le az olx? Mennyit kell neki fizetnem pluszba?

Figyelt kérdés

Gondoltam, hogy eladom pár dolgomat, a vatera csúnyát átvágott, ezért gondoltam máshol adok-veszek. Mennyire vesz le, kell e fizetnem a képfeltöltésért, kell a fizetnem bármiért?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2014. jún. 29. 17:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
semennyit
2014. jún. 29. 17:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Olyan nincs.. hát akkor miért érné meg nekik működtetni a honlapot? Valamennyi haszonnak kell lennie, csak mennyi az?
2014. jún. 29. 17:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hirdetési felületek eladás? Hm? :D
2014. jún. 29. 17:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

ha kinyitod a szemed, láthatod az OLX.hu főoldalán odaírva, hogy INGYENES

azért éri meg, mert hatalmas a látogatottsága, emiatt drágán lehet eladni a reklámhelyeket

2014. jún. 29. 17:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az OLX azért ingyenes még mert van egy riválisuk ami szintén ingyenes. Majd ha teljesen kinyírják a jófogást akkor piacvezetőként ők is kérni fognak zsét de addig ingyenes lesz. Amúgy meg ahogy írták a reklámfelületek értékesítéséből így is van pénzük dögivel. Pl ezen az oldalon is ingyen kérdezhetsz szerinted miért éri meg nekik?
2014. jún. 29. 17:43
 6/10 anonim válasza:
100%
Ingyenes, csak a kiemelésért kell fizetni, ha igénybe veszed. Az előző válaszoló jól leírta, hogy miért ingyenes.
2014. jún. 29. 17:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ingyenes, ha figyelmesen elolvasnád az oldalt, erre magadtól is rájöhettél volna.
2014. jún. 29. 18:00
 8/10 A kérdező kommentje:
Szerintem ezeket a valaszokat kulturaltabban is lehetett volna kozolni, nem pedig lenezoen valaszolni, mert en semmi olyat nem irtam amivel ez kierdemeltem volna. Ettol fuggetlenul koszonom.
2014. jún. 30. 23:33
 9/10 anonim ***** válasza:
igazad van, de azért olvasd vissza, hogy a székely bácsi szkepticizmusa szólt belőled ("OLYAN NINCS") ami eléggé idegesítő tud lenni. mindenesetre elnézést kérek a többiek nevében is
2014. jún. 30. 23:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen, abban az esetben nem a 'penz levevesre' ertettem, hanem hogy a cegnek mindenfelekeppen kell lennie valami hasznanak.
2014. jún. 30. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!