Visszalopnál 5000ft-ot, aki ellopta tőled?
Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 18:16
11/17 A kérdező kommentje:
oké..akkor meglesz mert igy is nagyon összevagyunk veszve...xD
2010. jan. 5. 19:55
12/17 anonim válasza:
Tőlem 30ezret lopott el egy szemétláda. De nem tudtuk bebizonyítani, az ő szintjére meg nem süllyedünk le. Úgyis majd visszakapja a sok sz@rt az élettől.
13/17 A kérdező kommentje:
úristen :s
2010. jan. 6. 17:21
14/17 anonim válasza:
Vegyél a legközelebbi militarista boltba egy tonfát, és kérd vissza tőle a pénzt. Ha nem adja, törd el a tonfát a fején, és mondjad neki: "Így ni, most költsd el kötszerre!"
15/17 hayabusa válasza:
Vissza, és leégetném mindenki előtt.Az én ötezresem.
16/17 anonim válasza:
velem is pont ez van, csak 2 500 Ft.
osztálytársam, és egyben barátnőm
én rákérdeztem, de tagadta, viszont látszott rajta hogy vmi bibi van
ha nem ő lenne elcsodálkozott volna, hogy loptak tőlem...
nem egyből tagadja hogy nem ő volt
most nekem is az a tervem, hogy visszaszerzem, az enyém
csak nemigen van nála money.
17/17 anonim válasza:
A barátnőm rendszeresen megtette,egyszer eluntam az utolsó tízezresemet felváltattam apróba,áthívtam lehetőséget adtam neki és bejött,tényleg Ő lopkodott,csak most leírtam a sorozatszámokat és le is buktattam és még így is tagadta azt mondta elírtam...a pofátlaság csimborasszója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!