KandiBalazs kérdése:
Hogy tudok feltörni beload fiókot? Valaki ellopta az én fiókom és nem enged be. Azt írta ki hogy nem jó a jelszó. Pedig a jelszót bisztosan tudom.
Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 15:23
1/12 urimate válasza:
Próbáltál jelszó emlékeztetőt kérni?
2/12 anonim válasza:
Letöltöd a beloadhacker v2.5 nevű programot, beírod a felhasználói nevet, megnyomod a "Hack now" gombot és kiírja a jelszavad.
3/12 anonim válasza:
Félre ne érts, a legkevésbé sem az a célom hogy megbántsalak, de ha már így feltetted ezt a kérdés itt, akkor fele annyi tudás nincs mögötted hogy feltörd...
4/12 anonim válasza:
Tegnap még azt kérdezted, miért tilthattak ki...
5/12 A kérdező kommentje:
két beloadom van
2011. aug. 18. 18:01
6/12 A kérdező kommentje:
amúgy honnan lehet letölteni azt a programot mert nem találom
2011. aug. 18. 18:02
7/12 anonim válasza:
Azt a beloadhackert csak viccből írta, nem is létezik ilyen te ökör. Am meg valszeg azéért bannoltak mert csak egy felhasználód lehet. A mai napi vadbarom kérdező díjat elnyerted...
8/12 A kérdező kommentje:
mindkettő más email címen ment
2011. aug. 18. 18:21
10/12 A kérdező kommentje:
igen de nem tudom hogy kel azzzal bánni
2011. aug. 18. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!