Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 4300 Ft-ért ha feljelentenének...

4300 Ft-ért ha feljelentenének mit kapok?

Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 15:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha loptad, akkor szabálysértés, és nem a rendőrség foglalkozik veled...
2010. jan. 5. 15:36
 2/7 A kérdező kommentje:

nem loptam. hanem egy licitálos oldalon eladtam egy terméket, és nem ajánlva kuldtem habár ugy kérte a vevő. ő meg nem a megbeszélt összeget kuldte el(vagyis a megbeszéltet(15font), DE az egyik elvolt szakadva(az 5fontos) ugy h hiányzott belőle egy darab:S és ugy ugye max a felét éri.).. én nagyobbat buktam mint ő. mégis ő követeli vissza a pénzét vagy ha nem fizetek akk feljelent..

mekkora gondom lehet ebből?:S

2010. jan. 5. 20:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha te küldtél hibás árut és a vevő visszaköveteli a pénzét, az jogos. Írtad, hogy szakadtan felét éri az áru. Kérdés, hogy a vevő mennyivel kevesebbet fizetett érte?
2010. jan. 8. 17:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyébként meg véleményem szerint csak az adott összeg megtérítését követelheti, többet nem.
2010. jan. 8. 17:13
 5/7 A kérdező kommentje:

én elkuldtem, de a postán elvileg elkajlodhatott, mert azt mondta a vevő hogy nem kapta meg.. de érdekes h teszveszen neki kb másik héten már ott volt mint termék elado:S:S:S csak hogy én ezt nem tudom bizonyitani.. majdnem 1000 ft-tal kevesebbet kaptam..

De ő azt mondta feljelent..

jelentsen:S

2010. jan. 9. 10:07
 6/7 A kérdező kommentje:
ja és nem az áru volt a szakadt. hanem a pénzből hiányzott darabka! és ugye ugy csak a felét fizetik ki a valutásnál vagy bárhol..
2010. jan. 9. 10:08
 7/7 anonim válasza:

Nem jelenthet fel. Tedd el szépen a blokkot amit kaptál a postán, hogy elküldted. Ezzel bizonyíthatod hogy elküldted...innentől kezdve fenyegetőzhetnek, de 5000forintért nem tudom elképzelni, hogy valaki feljelentést tenne...Az annyi vesződséggel jár, pereskedés meg stb...

Ne tegyél semmit, ne foglalkozz vele, nekem is volt, hogy 925-ös nyakláncot adtam el, és nem írtam oda h ezüst, mert ügye a 925-ös ékszerek futtatottak. Egyik vevőm (teszveszen 'adbrigi'- egy csaló) megfenyegetett a rendőrséggel. Visszaküldtem a pénzt, hogy majd ő is visszaküldi a terméket, hát nem küldi. Aztán rá 2 hétre még 1 nyakláncot eladtam, az is fenyegetett, hogy fújt a nyaklác, persze hogy az, nem is hirdettem ezüstként. Nem kell foglalkozni ilyen emberekkel, elmentem ügyvédhez, és azt mondta, hogy egyik ember se olyan hülye, hogy 20000ft alatt tegyen feljelentést.

Szal fel a fejjel! És legközelebb ajánlva küld :D

Amúgy nekem már egy ajánlott levél is eltűnt "elvileg" 2 hétre rá meg hirdette a vaterán az én fényképeimmel az ürge. Szal csal lop hazudik mindenki, relax, és ne foglalkozz velük, ne is írj neki vissza, ne vedd fel a telefont. Amúgy is, az már zaklatás;)

2010. aug. 18. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!