Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hova lehet kimenni angol...

Hova lehet kimenni angol nyelvtudással szakma nélkül külföldre?

Figyelt kérdés
Középfokon beszélek angolul. Nincs szakmám, de érdekelne mit érdemes megtanulni ami nem tart sokáig ( csak makszimum pár hónap pl. targoncakezelő) Illetve anlián kívül hova lehet menni? Hol van ausztrián kívül olyan hely ahol fizetik a szállást és az étkezést?

2014. jún. 25. 20:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Maximum. Veszel egy repülőjegyet és mész.
2014. jún. 25. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:
56%
szakma nélkül tök mindegy! minimálbért fogsz keresni, többed magaddal laksz majd, kétes környékeken. ezt hozza a nyugati minimálbér, semmivel sem többet. aki jól akar keresni, az tudja rendesen a nyelvet és ért is valamihez.
2014. jún. 25. 21:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Mit érdemes kitanulni? Milyen szakma az amivel lehet viszonylag normálisan keresni de azért nem kell perfekt angol, de ne essék félreértés megértek mindent de.. azért vannak határaim. Nem hinném hogy egy tárgyalást letudnék folytatni. Vagy egyéb nehéz nyelvezetű dolgokat. Mi amit érdemes kitanulni? Akár egyetem okj vagy bármi?...
2014. jún. 25. 21:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

zerintem a targonca kezelő nem rossz, esetleg pincér, hegesztő,cnc, szakmunkásokat mindenhova keresnek, csak sokszor kérnek legalább egy év gyakorlatot, én is gondban vagyok, nekem sincs olyan szakmám amivel leltudnék helyezkedni, az angolt beszélem, ha gondolod vegyük fel a kapcsolatot. :)

2014. júl. 13. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!