Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hostessnek szép arcú, normál...

Hostessnek szép arcú, normál testalkatú, intelligens lányok is mehetnek, vagy csak vasalt hajú, üresfejű, vihogó cicababák?

Figyelt kérdés

Én eddig csak a 2. típussal találkoztam, de remélem, nekem is van esélyem egy hostess állásinterjún...

Nektek mi a tapasztalatok?

2014. jún. 25. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Azok is.
2014. jún. 25. 20:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Azok is. Max pálpusztait kell kóstoltatniuk. Vagy wc papír bemutatót kell tartani a tesco közepén.
2014. jún. 25. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Unokatesom korabban dolgozott hostesskent. Az 1. kategoriaba tartozik.
2014. jún. 29. 05:23
 4/5 anonim válasza:

Ha ennyire altalanositasz akkor inkabb ne foglalkozz emberekkel... Egy vihogo te szavaiddal elve cicababa nem lehet intelligens? Lehet csak a helyzet kivanja ugy hogy vihogjon mint egy idiota, mert ugye a vendeg az elso! Akar vicces volt amit mondott akar nem nem vaghat fapofat ra...

Lehet menni hostessnek de sztem ne eroltesd.....

18/L - egy vasalthaju uresfeju vihogo cicababa

2014. okt. 9. 18:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszokat!

Kedves utolsó: természetesen vannak intelligens szőke lányok is (a baráti körömben is több van), de -mint ahogy az a kérdésemben is világosan le van írva- én azokra a lányokra gondoltam, akik semmit nem tudnak felmutatni (ezért az üresfejű jelző), és csak ahhoz értenek, hogy apuci pénzét miniszoknyákra, cicanacikra és cicikipakolós felsőkre költsék. Őszintén örülök, amiért te eddigi életed során nem találkoztál ilyennel, gondolom, ezért volt a kioktató hangnem.

Elárulnám, én eddig csak ilyen hostesseket láttam. Szép estét.

2014. okt. 9. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!