Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha állásinterjún az a feladat,...

Ha állásinterjún az a feladat, hogy adjak el egy tollat vagy autót vagy bármi mást, milyen tanácsokat/fogásokat tudtok ajánlani hogy meggyőzzem őket?

Figyelt kérdés

2014. jún. 23. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Ha egy állásinterjún ilyet kérnek tőled akkor rég nagyon-nagyon rossz helyen vagy. :D
2014. jún. 23. 21:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Vodafone értékesítői állásra jelentkeztem, csak viszonteladói cégről van szó, jön egy területi képviselő, aki hasonlókat kérdezhet majd tőlem.
2014. jún. 23. 22:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A linkedinen volt egy angol nyelvű fórumon ugyanez a téma, ott több profi, évtizedes sikeres eladásokat felmutató sales-es azt mondta, hogy erre a legjobb válasz az, hogy ha valaki feláll a székből, kiröhögi őket és otthagyja.

Egy meg leírta, hogy kapott a kezébe egy műanyag vacak tollat, de ő megfogta az interjúztató méregdrága tollát ami előtte volt, kettétörte, majd közölte felmutatva a béna kis vacak tollat, hogy: Most már szüksége van egy másik tollra.

Mondjuk azt nem tudom, hogy egy drága tollat hogyan lehet csak úgy eltörni, de ha megtörtént, akkor megnéztem volna az interjúztató arcát.

2014. jún. 23. 22:24
 4/4 Őszödi Ferenc ***** válasza:
Az emberben kimondottan gyanakvást kelt, ha egy terméket "tukmálnak". Számomra legalábbis visszataszító. Szóval keress egy normális melót...
2014. jún. 24. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!