Ti mennyit költetek havonta átlagosan egy felnőtt főre nézve ennivalóra, innivalóra, alkoholra, dohányra? (Bővebben lent)
Havi 40ezret költök élelmiszerre, egyedülálló nő vagyok.
Alkoholra, cigire semmit.
F/32
Kaja 30-40e
Alkoholra, cigire, szerencsejátékra semmit!
Köszönöm azoknak, akik normálisan tudtak válaszolni!
Várom a többi válaszokat továbbra is!
Eloszoris a csirkemellre reagalnek :D crohn beteg vagyok es csak feher hust ehetek java reszt cs.mellet, nem igazan ertem neked miert nem mind1 h a " hulye p*csak" miert csak azt eszik, abba meg nem gondoltal bele h talan az izlik nekik? Mert pl ha ehetnek mast ha nem, nem ennek, mert ez izlik, vagy nem artana utana olvasni h mennyivel egeszsegesebb mint a voros hus.. ha meg nincs ra penzed h ezt etess a baratnoddel, akkor ne tarts :D
Az eredeti kerdesre: dohanyzom ami havi 15.000, inni nem iszom ritka esetekben szulinap/nevnap max 2000/ hn.
Hetkoznap az ebedemet foleg ido es mikro hiany miatt a munkahelyemre rendelem vagy ha idom engedi elmegyek menuzni ez kb 25.000/ ho, a reggelim havonta 15.000, ami kevesbe kovetheto az a hetvege es a hetkoznap estek ez kb 55.000 ( egyre ritkabban fozok de olykor ez az osszeg ilyenkor nyilvab kevesebb ) nasira szinten ritkan koltok ez havi 5000be megall, viszont inni csak asvanyvizet iszom, ami neha izesitett igy havi kb. 10.000Ft
A paromra kb ugyanez igaz, annyi kulonbseggel h o havi 30.000 a cigi, alkohol 10.000, kave 20.000
Viszont ez nem az atlag, sajnos ebben az orszagban nem sokan engedhetik ezt meg maguknak.. :/
utolsónak, én az első vagyok, és szintén Crohn-beteg.
Azért eszem ennyit, mert ennyi táplálékkal tudom elérni azt az állapotot, amit más negyed annyival el tud érni: azaz hogy ne érezzem magam folyamatosan fáradtnak, gyengének.
És a táplálék kiegészitok amiket szedsz azok "ernek" vmit??
Probáltam már én is rengeteg félét de semmmi :/
Havi 40.000-ret kajára.
Alkoholra további havi 1.500 Ft-ot (tehát átlagosan 2 havonta iszom meg egy üveg whiskeyt)
Cigire semmit, soha nem dohányoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!